Gepost op

Overnachten in een strandhuisje

Bijzonder overnachten in een strandhuisje

Boek je bij ons een verrassingsvakantie, dan bestaat de kans dat je vakantie gaat vieren in een strandhuisje! Strandhuisjes hebben wij namelijk volop in ons verrassingsaanbod. En door heel Europa verspreidt! Strandhuisjes zijn helemaal hip en bieden dan ook alles voor een heerlijke en unieke vakantiebelevenis. Maar wat maakt slapen in een strandhuisje toch zo bijzonder?

Slapen in een strandhuisje

Niet alleen het uiterlijk van de strandhuisjes zijn een lust voor het oog, wat dacht je van de plek zo midden op het strand? Fantastisch toch als je op deze manier vakantie kunt vieren? En er zijn zoveel pluspunten te noemen wat er zo speciaal aan is. Denk maar eens aan:

  • Het strand en de zee aan je voeten
  • De duinen binnen handbereik
  • Elke dag de frisse zeegeur
  • Het geruis van de zee horen vanuit je bed
  • Zandkastelen maken voor de deur
  • Strandwandeling maken wanneer jij daar zin in hebt
  • Schijnt de zon? Je bent als eerste op het strand
  • Dag in dag uit in de natuur, dat is ook nog eens gezond

 

Aan comfort en luxe geen gebrek

Alle strandhuisjes in ons verrassingsaanbod zijn van alle gemakken voorzien, net zoals je dat thuis gewend bent. Dus aan luxe en comfort niets te kort. Sommige strandhuisjes hebben zelfs een bovenverdieping. Dan kun je vanuit je bed over zee turen of de zon in de zee zien zakken. Hoe gaaf is dat! Zo’n bovenverdieping is ook ideaal doordat je op deze manier wat meer privacy hebt en de mensen fijn kunt laten slapen ‘s avonds terwijl jij nog even beneden op de bank met een drankje voor de tv wilt genieten. Of wanneer jij ‘s morgens vroeg de eieren al staat te bakken.

De terrassen van de strandhuisjes zijn meestal overdekt zodat je ook, wanneer het iets minder lekker weer is, gewoon buiten op het terras kunt relaxen. Maar natuurlijk zorgt dit ook voor schaduw wanneer de zon volop schijnt, wel zo prettig. Sommige strandhuisjes ins ons aanbod hebben zelfs over 2 terrassen aan zowel de zee- als aan de duinkant zodat je ook ’s morgens lekker samen in het zonnetje kunt ontbijten. Dat is helemaal luxe en heb je vanaf je terras zicht op de zee, strand en de duinen!

Slapen in een strandhuisje

 

Strand, zee en de duinen aan je voeten

Natuurlijk is slapen in zo’n strandhuisjes één groot feest. En voor iedereen een aanrader. Romantisch met z’n tweeën waarbij jullie lekker samen kunnen luieren op je privé terras. Of even helemaal relaxen met vrienden of vriendinnen? Gezellig samen op de surfplank of beach volleybal met ‘s avonds een BBQ en borrel op jullie privé terras. Ook is een strandhuisje ideaal samen met kids. Terwijl zij ravotten op het strand, hebben jullie even tijd voor jezelf.

Je kunt hier letterlijk alle kanten op. Struinen in de duinen, zandkastelen bouwen op het strand, een lange strandwandeling maken of een speurtocht uitzetten. Leuk in elk seizoen! Dat doet een mens goed, de gezonde zeelucht, één zijn met de natuur, elke dag een zonsondergang als je wilt… al met al zijn dit genoeg pluspunten om te kunnen zeggen dat slapen aan zee écht bijzonder is!

Een verrassingsvakantie in een strandhuisje

Maar, hoe kom je nu eigenlijk terecht in zo’n strandhuisje wanneer je een verrassingsvakantie boekt vraag je je misschien af? Dat weet je vooraf niet. Wel kun je door het iets sturen door het juiste thema te kiezen. Strandhuisjes zijn opgenomen in het “Aan zee” en in het “In de natuur” verrassingsaanbod. Strandhuisjes zijn er in heel Europa mits er zee in de buurt is natuurlijk, wij hebben de leukste voor jou gespot! Als jij het avontuur aandurft, regelen wij de rest. En wie weet zit jij bij de volgende vakantie wel op het terras van zo’n te gek strandhuisje!

Meer weten?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.