Gepost op

Slapen in het allerkleinste huisje

Bijzonder overnachten in een Tiny House

Ken jij ze al? Van die leuke, hippe mini-vakantiehuisjes. Je vindt ze vaak middenin de natuur. En ze zijn klein, echt heel klein. Juist, het zijn Tiny houses. Ook Tiny Houses zijn te vinden in ons verrassingsaanbod. Nieuwsgierig naar wat deze leuke huisjes te bieden hebben?

Minimalisme

Tiny Houses is een trend overgewaaid uit Amerika waarbij de huisjes eigenlijk bedoeld zijn om permanent in te wonen. De mensen die dit doen nemen genoegen met het minimale, de basic’s en willen een leven creëren waarin alleen de voor hen belangrijke aspecten een rol spelen. Genoeg is genoeg zeggen ze. Het draait niet om de luxe en de spullen maar om wat werkelijk belangrijk is en om het 1 zijn met de natuur. Mooie gedachte vinden wij! En helemaal mooi om eens je vakantie in door te brengen.

Deze trend van tiny houses zet zich voort in Europa, maar dan voornamelijk als vakantiehuisjes. Het is zo ontzettend knus om in zo’n klein huisje te vertoeven. En je hebt evengoed alle comfort binnen handbereik. Want ze mogen dan wel klein zijn, die Tiny houses, maar ze zijn juist zo gebouwd dat ze evengoed van alle gemakken voorzien zijn. Dat is inclusief een keuken, badkamer, slaapkamer. Maar dan in het klein!

Je unieke slaapplek en bestemming als verrassing

 

Allerlei soorten en maten

Tiny houses zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Qua afmeting verschillen ze zo tussen de 20 en 30 m². En ze zijn er zelfs met een dakterras, of met wel 2 verdiepingen, met een glazen dag, met een hottub, in typisch Amerikaanse stijl of in een luxe design waardoor het aandoet alsof je in een villa verblijft. Er zijn maar weinig soorten vakantiehuisjes die zo veelzijdig van uiterlijk zijn! De Tiny houses in ons verrassingsaanbod zijn met de grootste zorg gestyled. Ze zien er allemaal superhip uit. Je zou ze het liefste zo in je achtertuin zetten!

De inrichting van een tiny house

Over verschillend gesproken. Niet alleen zijn ze ontzettend verschillend in uiterlijk. Ook qua interieur zit er behoorlijk wat diversiteit in de tiny houses. En wij hebben er heel wat in ons verrassingsaanbod. Met open haard, met een slaap vide (ook zo leuk als verstopplek), met openslaande deuren, met een sauna.. je kunt het zo gek niet bedenken. En dat alles op zo’n klein oppervlak. Je kunt wel nagaan hoe efficiënt er met ruimte en indeling omgegaan wordt! Iedere eigenaar laat zijn tiny house bouwen zoals hij dat wil. En dat maakt het aanbod zo veelzijdig.

In de natuur

Een van de ideeën achter het verblijven in een tiny house, is het 1 zijn met de natuur. Vandaar dat je ze ook vaak middenin een bos, natuurgebied of landerij aantreft. Soms alleenstaand op een mooie, bijzondere plek. En soms opgezet in een kleinschalig park met meerdere tiny houses.  Genieten van de rust en van de eenvoud in een tiny house.

Een verrassingsvakantie in een Tiny house

Klinkt dit als een manier waarop jij wel eens een unieke vakantie zou willen beleven? En, ben je te porren voor een beetje spanning en avontuur? Controle en planning lekker laten gaan, dan ben je klaar voor je verrassingsvakantie bij Vakantieadres Onbekend!

Aangezien je slaapplek en je bestemming bij ons een verrassing is, weet je van te voren nooit in wat voor verblijf je terecht komt. Dus ook niet of je in een Tiny house zult komen. Maar je kunt wel de kans vergroten door het thema “In de natuur” te kiezen. Daarin zitten al die leuke, kleine minihuisjes. En ze zijn verspreidt door heel Europa, van noord tot zuid, van oost naar west. Boek je verrassingsvakantie en laat ons de rest doen. Lekker snel en makkelijk, en wie weet ervaar jij hoe het is om in het allerkleinste vakantiehuisje te slapen.

Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.