Gepost op

Het avontuur van Karlijn en Michelle

Ervaring van onze reizigers

Een spontane, last minute meiden-trip voor 2. Vooral veel rust en natuur en niet al te ver rijden vanaf hun woonplaats waren de wensen van Karlijn en Michelle. En o ja, ook nog wat terrasjes en barretjes in de nabije omgeving om de avonden goed mee te kunnen vullen. En dat is gelukt!

Wij hebben de dames op en top verrast met een heerlijke plek. En hoe je jezelf kunt inhouden als je de envelop met de onthullingsinformatie al een paar dagen in huis hebt liggen? Wij hebben geen idee, maar zij deden het! Lees snel verder wat zij zelf zo uniek vonden aan de verrassingsreis…

De ervaring van Karlijn & Michelle

Last minute hebben wij een vakantie kunnen boeken bij Vakantieadres Onbekend. Zij hebben ons super geholpen en goed geluisterd naar onze wensen. Ook was het contact makkelijk en kregen wij duidelijke instructies voor vertrek. Wij hadden gekozen voor het thema “in de natuur” en op afstand van ongeveer 2 uur rijden. Een aantal dagen voor vertrek kregen we met de post een envelop met daarin de GPS coördinaten en ook informatie voor de spullen die wij mee moesten nemen.

Op de dag dat wij vertrokken richting onze verrassingslocatie hebben wij de GPS coördinaten ingevoerd en na precies 2 uur rijden kwamen we aan in Zuna, in het oosten van Nederland. We reden gespannen het park op en bij de receptie werden we hartelijk ontvangen. De bestemming hadden we gevonden, maar voor ons was natuurlijk nog steeds te vraag “waarin gaan wij slapen?”.

Niet snel na aankomst werden we ontzettend verrast met een mooie slaapplek in een Wooden Lodge. Het glamping huisje lag direct aan de rivier de Regge, dat maakte het extra leuk en bijzonder. Wij hebben 3 fantastische dagen gehad op een bijzondere plek in de natuur. Om nooit te vergeten! Dankjewel Vakantieadres Onbekend en tot de volgende verrassingsreis!”

Aan die blije koppies te zien was het absoluut een geslaagde verrassing! Bedankt Karlijn en Michelle voor jullie toffe feedback en mooie indrukken tijdens jullie verrassingsreis.

Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.