Gepost op

Een citytrip zonder planning

Citytrip naar een onbekende stad

Zoek je een leuke citytrip maar dan nét even anders? Lekker met vrienden of vriendinnen een weekend lang een nieuwe stad ontdekken. Of misschien wel met de hele familie? Hoe leuk is het om het héle gezelschap te laten verrassen met een citytrip naar een onbekende stad met een unieke slaapplek? Inclusief jij als organisator?

De voorpret is dubbelop zo leuk en als organisator heb je een “piece of cake” want, je geeft de hele planning en organisatie uit handen! Nog een bijkomend voordeel.. je kunt je mond ook niet voorbij praten. Na het doorgeven van de reisdata en het reisgezelschap kun je lekker “leanback”!

Voorpret

Dus zeg maar “bye bye” tegen het zoeken naar een leuk verblijf wat ook nog beschikbaar is op de data dat jullie weg willen. Het avontuur begint direct na het boeken van een verrassingsreis! Want stel je voor hoe spannend het is, de reis is geboekt, maar waar naartoe? Daar kunnen jullie je fantasie en een weddenschap op loslaten. Het geeft gewoon enorm veel voorpret zo’n trip naar bestemming onbekend.

Heb je een voorkeur of wil je iets uitsluiten?

Misschien heb je de wens om op grote hoogten te slapen of misschien wil je in een stad verblijven met genoeg actie en avontuur in de omgeving of met een ligging aan zee. Of je wilt een stad uitsluiten, omdat je er al geweest bent bijvoorbeeld.
Alles is mogelijk, geef het gewoon aan ons door tijdens het boeken of laat het achteraf weten. Wij plannen graag je citytrip op maat!

Ons stadse verrassingsaanbod

Het aanbod met verrassende en unieke slaapplekken is ontzettend divers. Durf je het aan om de organisatie voor je citytrip volledig uit handen te geven? Wij verrassen je graag met een geweldig plek om samen met je reisgezelschap te overnachten. Denk aan een Boutiquehotel, een woonboot. Een kasteelkamer of een Royal suite. Een hotelkamer of appartement met een geweldig uitzicht over de stad. Een hippe stads-B&B of juist een heerlijke, authentieke herberg. Wij hebben de leukste plekjes geselecteerd!

Het vervoer

De onbekende stad kan natuurlijk overal in Europa zijn. Je reist in principe met eigen vervoer naar je bestemming. Wel zo handig want je hebt alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. En je kunt ook de omgeving buiten de stad nog verkennen als je wilt. Vooraf geef je op hoeveel kilometer je maximaal wilt rijden. Wij houden natuurlijk rekening met de afstand en de duur van jullie citytrip.
Wil je niet met eigen vervoer reizen of heb je geen eigen vervoer? Stuur dan je verzoek in via het contactformulier of per e-mail. Dan maken wij een aanbod voor je op maat!

Wat maakt een citytrip onbekend zo speciaal?

Uit eigen ervaring maar ook uit die van voorgaande avonturiers kunnen we je zeggen het een magisch gevoel geeft wanneer je een bestemming vooraf niet kent. Je komt op een plek die nieuw voor je is. Die je echt gaat ontdekken. Het voelt anders, je beleeft het anders. Er is geen uitgestippeld plan, geen “must see” lijst mee op zak. Het is een totale verrassing. En als je er eenmaal van hebt geproefd,…. wil je niet meer anders. Dus nog even de voordelen op een rijtje:

  • Snel en makkelijk geboekt want, wij regelen alles voor je
  • De bestemming is voor iedereen een verrassing
  • Je bespaart tijd want, geen uitgestippeld plan
  • Heel veel voorpret
  • Spanning en avontuur
  • Voel je als een echte ontdekkingsreiziger

Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.