Gepost op

Op avontuur met het hele gezin

Het reisavontuur van Sofie en Robin

Sofie & Robin wilde zichzelf én hun kids Ella & Lotte [1 en 3 jaar] laten verrassen met een kindvriendelijke vakantie aan het strand op max. 750 km rijden vanaf hun woonplaats.

Hun bestemming werd: camping Plage des Tonnelles in St. Jean de Monts waar zij in een heerlijke Lodgetent Masaaï. Nieuwsgierig hoe zij een verrassingsreis met hun kids hebben ervaren? Lees snel verder hoe het avontuur hen verging…

De reiservaring van Sofie & Robin

“Wij wensen jullie te bedanken voor de prachtige vakantie die we beleefd hebben.

Voor het eerst in ons leven konden we genieten van het leven op de camping, en niet zomaar een verblijf maar een prachtige Maasaï Lodgetent, voorzien van alle basiscomfort die je nodig hebt met 2 kleine kinderen.

Een mooie streek waar we genoten van het fietsen, zon zee en strand… en niet te vergeten de glimlach van onze meisjes die zo genoten en steeds herhaalden “ik wil nog niet naar huis, ik wil nog in de tent slapen, ik wil nog naar de zee,…”

Een groot avontuur met kleine ontdekkingsreizigers! En hele blije ouders. Sofie en Robin, dank jullie wel voor het delen van jullie reiservaring en voor de mooie feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.