Gepost op

Een moeder & zoon verrassingsweekend

Quality time voor moeder en zoon tijdens hun verrassingsweekend

Voor Karen en Bruin mochten wij een moeder & zoon verrassingsweekend organiseren, zo leuk! Dat doen zij wel vaker, samen een weekendje er tussen uit. Maar niet eerder als in een weekendje waarbij de bestemming en de slaapplek een verrassing is.

“Bruin houdt eigenlijk helemaal niet van verrassingen” schreef Karen. “Hij wil vooraf graag alles weten!” Toch leek het ze superspannend om een keer op deze manier verrast te worden en dus gingen zij het avontuur aan.

Het belangrijkste voor hen was een weekendje “quality time” en dus wilden zij graag een slaapplek in een rustige omgeving zonder al teveel toeters en bellen. En op maximaal 2 uur rijden vanaf hun woonplaats. Verder wilden zij graag een fijn, knus huisje in de natuur met een rustige ligging en met een leuke stad in de buurt voor een gezellig (shop)dagje uit samen. Natuurlijk regelden wij dit voor moeder en zoon! Wij vonden de ideale plek voor hen op een klein landgoed in het Nationaal Park “De Utrechtse Heuvelrug”. Het werd B&B De Kleine Valkeneng waar zij sliepen in een voormalige Schaapskooi. Dit is wat zij ervan vonden;

Het verrassingsweekend van Karen & Bruin

“We kwamen er maar niet uit, mijn zoon van 10 en ik. We zouden, onder het mom van quality time samen, een weekend weg gaan. Dat doen we wel vaker! Maar de vertrouwde plekken, waar we altijd fijne herinneringen aan koesteren, waren volgeboekt. De euforie van het boeken en ons weekend weg, sloeg om naar een lichte teleurstelling.

‘s Avonds zat ik, tussen de bedrijven door, gefrustreerd achter de laptop te zoeken naar weekendjes weg. “Kon iemand mij maar even een zetje in de juiste richting geven”, dacht ik nog. En voilà, daar was mijn reddende engel; Marjon, van Vakantieadres Onbekend! Ze had aan een paar zinnen genoeg om ons het ideale plekje in de natuur te geven, afgestemd op onze wensen. En….het leuke aan het concept, is dat het een tikkeltje ‘out of your comfort zone’ is, wat tegelijkertijd zo goed voelt omdat je in zulke goede handen bent.

Mooi concept en welbesteed aan de mensen achter de schermen. Van begin tot eind klopt het geheel in communicatie en uitingen. We hebben weer een memorabel weekend om te koesteren. En via deze weg is het zeker voor herhaling vatbaar! Ontzettend bedankt. Liefs Bruin en Karen”

Dappere avonturiers, dank jullie wel dat wij dit verrassingsweekend voor jullie mochten verzorgen. En dank jullie wel voor de mooie review!

Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.