Gepost op

Honeymoon naar bestemming onbekend

Het verblijf tijdens de huwelijksreis op de verrassingslocatie

Sara en Lenz wilden zóveel tegelijk voor hun huwelijksreis dat ze niet konden kiezen uit alle opties. Een verrassing dan maar dachten ze! Met liefde hebben wij een geweldige verrassingsplek voor ze uitgezocht waar zij, na hun trouwfeest, samen het huwelijk in konden luiden als Mr. & Mrs.

Dubbelop spannend werd dit wel, want een verrassingsreis op zich is al avontuurlijk, laat staan dat het ook nog eens je “once in a lifetime” huwelijksreis is! Benieuwd waar wij ze naartoe gebracht hebben?

Do’s en don’ts

Zij kozen voor het thema “Super de Luxe” vanwege hun honeymoon en hun wensen waren als volgt: actie, avontuur, ‘s avonds genieten van elkaars gezelschap én de schoonheid en verwondering van de natuur waren absolute “musts“. Lang feesten tot diep in de nacht, links rijden, totale isolatie en Budapest waren de “don’ts“. O, en het liefst iets met ontbijtmogelijkheid om ‘s morgens lekker rustig op te kunnen starten.
En dit alles op maximaal 750 km rijden vanaf hun woonplaats in België. Het werd onze missie om het pas getrouwde stel met een plek te verrassen die voldeed aan al deze wensen.. Of dat gelukt is, lees je hieronder.

We sliepen in een buitengewone Lodge met als kers op de taart..

“Voor onze huwelijksreis wilden we eens zot doen en boeken bij Vakantieadres Onbekend. Uiteraard kozen we voor de gelegenheid de formule “super-de-luxe”. En of het meegevallen is!

We kwamen op een mooie plaats terecht midden in de natuur van Frankrijk. We sliepen in “des lodges atypiques”, oftewel “buitengewone lodges”, en dat omschreef het perfect. Als kers op de taart stond er een jacuzzi op het balkon met zicht op nog meer natuur, zalig!

Bij Vakantieadres Onbekend is echt geluisterd naar onze wensen en kon met deze bestemming niet meer de nagel op de kop slaan. Wij hadden in ieder geval één zorg minder bij de planning van onze trouw, integendeel, door de spanning kregen we nog meer vlinders in de buik. Top!”

Bedankt Sara en Lenz voor het delen van dit mooie avontuur! Wij vinden het top dat jullie dit aandurfden als jullie honeymoon. En natuurlijk veel geluk samen volop mooie momenten en nieuwe avonturen!!

Lees de ervaringen van andere reizigers

Liever meer info?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.