Gepost op

Een verrassingsweekend met vriendinnen

Citytrip verrassingsweekend met vriendinnen

Vier vriendinnen Shanna, Rianne, Merel en Thirza meldden zich bij ons omdat zij op zoek waren naar een leuke, unieke slaapplek speciaal voor hun jaarlijkse vriendinnenweekend! Zij wilden graag verrast worden met een gave Citytrip in eigen land én hun wens was dat deze keer de bestemming voor hun allemaal een verrassing zou zijn.

Ook werden de dames heel blij van het stukje gemak, want zij hoefden niet zelf urenlang online te speuren naar een leuke bestemming. Die tijdsbesparing vonden zij een fijne bijkomstigheid!

Het wensenlijstje van deze Citytrippers

Heel veel voorkeuren hadden de dames eigenlijk niet. Een leuke shopstad op een uurtje rijden vanaf hun woonplaats was wel een “must”. Daarmee konden wij deze vriendinnen wel verrassen natuurlijk! En “so we did”… Zij beleefden hun meidenweekend in de culturele hoofdstad van Europa van 2018; Leeuwarden en zij sliepen op superleuke woonboot met alle comfort van thuis. Zo konden de meiden na een lange shopdag heerlijk ontspannen en bijkomen op hun eigen huisje op het water! Je leest hieronder met welke bestemming en welke slaapplek wij de vriendinnen uiteindelijk hebben verrast!

“In oktober hebben wij met 4 vriendinnen samen een Citytrip verrassingsweekend mogen ervaren!

In de auto hebben we pas de envelop geopend om de bestemming te onthullen. Vervolgens de GPS coördinaten ingevoerd en gassen maar! We mochten van onszelf onderweg niet kijken en niet googelen op onze telefoon waar we uitkwamen om het extra spannend te houden. Uiteraard hadden we onderweg wel door naar welke stad we aan het rijden waren, maar waar gingen we slapen was nog een verrassing! Toen we eenmaal aankwamen en wij allemaal woonboten zagen waren we door het dolle heen! Onze slaapplek bleek ook een woonboot te zijn, midden in het centrum van Leeuwarden.

Wát een leuke manier om je zo te laten verrassen en daarbij, heel fijn dat wij zelf niet uren internet hoefden af te struinen op zoek naar een leuke overnachting. Heerlijk weekend gehad, perfect verzorgd!”

Bedankt dames dat wij dit keer jullie jaarlijkse vriendinnenweekend mochten organiseren! En natuurlijk voor het delen van jullie avontuur!

 

Lees de ervaringen van andere reizigers

Liever meer info?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.