Gepost op

Romantische Wellness escape voor twee

Romantisch overnachten tijdens verrassingsweekend

Fleur en René hadden een heerlijk weekendje zonder kids gepland en zij vroegen ons om hen te verrassen met een fijne, romantische slaapplek. Het liefst in een rustige, natuurlijke omgeving zodat zij samen even konden ontsnappen aan de alledaagse drukte.

Check, natuurlijk regelden wij dat! Ons verrassingsaanbod zit vol met unieke slaapplekken die hieraan voldoen. Op naar een romantisch wellness weekend!

Jaloersmakend

Op weg naar én tijdens hun verblijf ontvingen wij de mooiste, werkelijk jaloersmakende foto’s van het stel avonturiers, zodat wij achter de schermen konden meegenieten van de oplopende spanning die zij hadden om hun bestemming te ontdekken. Maar ook dit pareltje van een verblijf. 

Spiek mee in welke luxe Bed&Breakfast in het noordoosten van Nederland zij overnachtten. Dit verblijf, gelegen aan de rand van een enorm bos, met een geweldig hemelbed (mét massage-standen!!), een terras met verwarming en een privé jacuzzi, is met recht uniek te noemen.

En dat is nog niet alles, want ook van een comfortabele badkamer inclusief regendouches en een groot bad, konden Fleur en René hier volop genieten. Een plek waar privacy, rust en luxe bij elkaar komen. Als dit niet romantisch, uniek en op-en-top Wellness is, weten wij het ook niet meer…

Naast de vele, gave foto’s die wij ontvingen van Fleur en René kregen wij ook mooie feedback van ze. Deze woorden geven precies weer hoe zij hun ontspannen “verrassings-weekendje weg” hebben ervaren: 

  • “Een prachtige, luxe slaapplek
  • Een heel warm welkom van de vriendelijke eigenaren 
  • Flesje wijn en bonbons stonden voor ons klaar bij aankomst
  • Prachtige omgeving

Ontzettend bedankt voor deze supermooie plek en leuke ervaring!”

Fleur & René, dank jullie wel voor de geweldige foto’s en dat wij jullie mochten verrassen met deze plek. 

 

Meer reiservaringen lezen?

Zoek je meer info?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.