Gepost op

Slapen in een oude gevangenis

Op Citytrip in een onbekende stad

Wendy en Melvin dachten samen een fijn en rustig weekend tegemoet te gaan met hun geboekte verrassings-citytrip. Bij aankomst bleek dat zij gelijk de bak in draaide… schandalig! Gelukkig hoorde het allemaal bij de bijzondere slaapplek die wij voor ze geregeld hadden.

Wij boekten namelijk een luxe celblok in een voormalig “Huis van Bewaring” voor deze avonturiers! Inmiddels is dit pand omgebouwd tot onwijs tof hotel waarbij nog heel goed te zien is waar dit gebouw vroeger voor diende.

Slapen in een oude gevangenis?!

Wendy en Melvin boekten bij ons een mini citytrip naar een onbekende stad op max. 200 km rijden vanaf hun woonplaats. Bij aankomst waren ze zowel verbaasd als positief verrast “Slapen in een oude gevangenis?! Wat onwijs gaaf!” Dat lieten zij ons direct weten bij aankomst op hun verrassingsbestemming. Erg welkom was ook de ligging van het hotel want binnen een paar minuten lopen zit je in het centrum van de stad!

De celblok (zoals de luxe kamers in dit hotel heten) deed hen echt verbazen, met oog voor detail gestyled en wát een luxe! En de foto’s bevestigen elk woord! Hier wilden zij best een nachtje worden opgesloten. Dat kwam dus gelukkig toch nog goed met dat fijne en rustige weekend!

Wendy en Melvin, te gek dat wij dit avontuur voor jullie mochten organiseren! En dank jullie wel voor deze mooie woorden:

“Dankzij Vakantieadres Onbekend zaten wij op een supermooie locatie in het Huis van Bewaring in een gezellige stad in het oosten van Nederland. Wij hebben genoten en op deze manier “op citytrip gaan” is zeker een aanrader! Bedankt Vakantieadres Onbekend!!”

Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Meer reiservaringen lezen?

Zoek je meer info?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.