Gepost op

Fenna krijgt stedentrip cadeau

Elke verraste haar dochter Fenna voor haar tiende verjaardag met een verrassingsreis naar een onbekende stad. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen hoe blij zij was met dit cadeau! Fenna kon haast niet wachten tot haar stedentrip avontuur samen met haar moeder ging beginnen…

Deze avonturiers waren zo stoer om te wachten met de onthulling tot zij vertrokken. De kaart om met daarop de informatie om hun bestemming vrij te geven hadden zij al een paar weken in huis vanwege het cadeau voor de jarige.

Citytrip verrassingsreis als cadeau

Fenna vulde zelf de GPS coördinaten in op de iPad om te achterhalen waar hun citytrip naartoe ging…, dat was zó’n spannend moment! Met de exacte locatie ontcijferd,  waren zij klaar om te vertrekken. De bestemming wisten zij nu wel maar in welk verblijf zij tijdens hun stedentrip zouden gaan slapen?? Daarvoor moesten zij eerst anderhalf uur achter het stuur,.. het was nog niet gedaan met de voorpret voor moeder en dochter!

Slapen in een spookhuis…?!

Bij aankomst werd de nieuwsgierigheid alleen nog maar meer getrokken want, zo zei Fenna, “het ziet er van buiten echt heel oud uit, het lijkt wel een spookhuis”! Dat klopt wel aangezien wij een te gekke, unieke slaapplek in een oude watertoren uit 1882 voor ze geboekt hadden! En hoe leuk was het dat wij vanaf hun unieke vakantieadres een te gekke video ontvingen waarin zij uitgebreid verslag deden van de ontdekking van het verblijf.

De spanning van het onbekende…

Wij ontvingen niet alleen deze supergave video van Elke & Fenna, maar ook een geweldig mooie review over hun ervaring met deze onbekende stad en de unieke slaapplek:

“Voor Fenna’s 10de verjaardag zijn we samen een weekendje weg gegaan. We hebben geboekt via Vakantieadres Onbekend en hebben alles volledig overgelaten aan de creatieve ideeën van Marjon. En dat bleek een hele goede beslissing!

De spanning van het niet weten waar je heen gaat, dan de onthulling van de locatie en tot slot de ontdekking van de bijzondere kamer in de watertoren waren echte hoogtepunten. Wij hebben meteen besloten om er een jaarlijks uitje van te maken en gaan dan ook zeker weer boeken bij Vakantieadres Onbekend!”

Elke & Fenna

Dank jullie wel avonturiers, voor het delen van jullie ervaring. Maar natuurlijk ook voor de prachtige foto’s en geweldige video. Super dat jullie zo genoten hebben, een mooie herinnering voor later!

Meer reiservaringen lezen?

Zoek je meer info?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.