Gepost op

Een verrassingsrondreis met maar liefst 4 bestemmingen!

Verrassingsrondreis Vakantieadres Onbekend

Wát een toppers dit avontuurlijke gezin! Want een verrassingsreis op zich is natuurlijk al superspannend, maar deze avonturiers lieten zich afgelopen zomer gewoon verrassen met niet 1, niet 2, niet 3 maar met 4 (!!) verschillende bestemmingen! Het toppunt van avontuur vinden wij. En o, o, wat was het een feestje om de locaties samen te stellen en hen te verrassen met een uniek zomeravontuur! Het belooft een avontuurlijke verrassingsrondreis te worden voor dit gezin.

Een mix van bestemmingen

Een “summer roadtrip” met z’n vieren [vader Jeffrey, moeder Jacqueline en twee zoons Joris en Jasper] van dik twee weken verspreidt over een viertal verschillende bestemmingen in Europa. Wat een avontuur! Ze wilden graag een mix van locaties; aan zee, aan een meer en met mooie dorpen of steden in de buurt om ook wat cultuur te kunnen snuiven. Voor de kids natuurlijk een zwembad met glijbanen én als afsluiter een super-de-luxe verblijf om even helemaal niets te moeten, gewoon alleen maar ontspannen, relaxen, chillen….

Of het ons gelukt is om de avonturiers te verrassen met zulke locaties en unieke slaapplekken? Hieronder lees je wat zij er zelf van vonden:

Een 4×4-daagse verrassingsrondreis, let’s do this!

Het blijft elk jaar een terugkomend dingetje… Waar gaan we naar toe op vakantie??? Ook dit jaar was het weer een ergernis om iets te zoeken wat voor iedereen leuk was, totdat we bij Vakantieadres Onbekend kwamen. Heel de website doorgelezen en het leek ons wel wat om het eens helemaal anders te doen. Na wat informatie over en weer uiteindelijk gebeld met Marjon en na een relaxed gesprek (ze snapte echt wat we wilden en met welke onzekerheden we te maken hadden) hebben we de knoop doorgehakt: WE GAAN HET DOEN!!

We hebben gekozen voor een 4×4-daagse verrassingsrondreis door Europa! Budget, aantal dagen, km’s 1e dag, km’s reisdagen, landen, wensen.. alles doorgegeven en Marjon ging aan de slag terwijl wij ontspannen wachtten op de post! Hoe relaxed is dat!?

We kwamen op plekken die we zelf nooit gekozen zouden hebben

En dan de verrassingsvakantie; we kwamen op 4 verschillende plekken die we stuk voor stuk binnen onze eigen referentiekaders NOOIT gekozen zouden hebben: ergens in Frankrijk aan een rivier met 40-43 graden, één van de Noord-Italiaanse meren op een piepkleine glamping camping met nog geen 40 plaatsen, een terrassen glamping resort in het midden van Italië en een super-de-luxe cottage aan de Adriatische zee (midden in muggenland).

En omdat je het vooraf niet weet en nu wel moet gaan (hahaha) zijn de verwachtingen ook meteen heel anders, en hoe: Alle plaatsen, bestemmingen en accommodaties waren top, zelfs met de zaken en redenen waarvoor wij niet gekozen zouden hebben. Als ik de vakantie zou moeten omschrijven dan zou het 1 woord zijn: gemoedelijkheid. Overal was het relaxed, overal was het gemoedelijk, overal vriendelijke mensen.

We zijn het er samen over eens, dit was de beste vakantie sinds tijden, misschien wel de beste ooit! Dit concept van op vakantie gaan kunnen we iedereen aanraden om minimaal 1x in je leven gedaan te hebben. Wij weten nu al zelfs zeker dat er voor ons een herhaling komt!

Avonturiers, bedankt voor het delen van jullie reiservaring en de geweldige foto’s! Wat was het leuk om elke vier dagen weer nieuwe fantastische plaatjes voorbij te zien komen van jullie verrassingsrondreis.

Het was werkelijk waar een feestje om jullie met wel 4 bestemmingen kriskras door Europa te mogen verrassen!! En natuurlijk zijn wij heel blij dat jullie zo ontzettend genoten hebben van jullie avontuur samen. Dank jullie wel!

We love to surprise you…

Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere reizigers?

Meer informatie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.