Gepost op

Roadtrippen met bestemming onbekend, durf jij?

Een roadtrip met bestemming onbekend. Durf jij het aan? Met de wind door je haren, je lievelingsmuziek door de speakers van de auto én een fijn gezelschap rijd je door een adembenemend landschap ergens in Europa. Het enige dat je hebt gekregen zijn GPS-coördinaten van de plek waar jullie gaan slapen, maar avonturiers als jullie zijn hebben jullie de exacte locatie nog niet bekeken. Go with the flow is het motto dat past bij zo’n roadtrip waarbij de bestemming nog onbekend is.

Het belangrijkste is immers aanwezig: de garantie op het slapen in een uniek verblijf, een goed humeur en je beste vrienden of vriendinnen, je partner of familie. Wat wil je nog meer? Een verrassingsreis met bestemming onbekend zou iedereen eens moeten doen, óók wanneer je niet zo avontuurlijk bent ingesteld.

Verrassingsreis roadtrip, een avontuur voor iedereen

Ultieme vrijheidsgevoel van roadtrippen

Steeds meer mensen kiezen voor het onbekende, het avontuurlijke. Op zoek gaan naar net dat beetje extra spanning in je leven wanneer je even wilt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Bij een roadtrip is je vakantiegevoel al ‘aan’ op het moment dat je de auto instapt. Hoewel je normaal gesproken al weet waar je naartoe rijdt, ben je met een verrassingstrip nog helemaal blanco.

We noemen het ook wel boeken zonder zoeken: je geeft online je voorkeuren op, bepaalt hoeveel kilometer je maximaal wilt rijden en met hoeveel mensen je op verrassingsvakantie gaat. Met onze verrassings-roadtrip heb je alleen je eigen auto nodig en de rest wordt voor je geregeld. Dat ultieme vrijheidsgevoel past ontzettend goed bij roadtrippen én deze manier van vakantie vieren. Nergens aan hoeven denken, gewoon gaan en je laten verrassen. Spannend, maar ook vooral heel leuk!

Verrassingsreis roadtrip

Je bepaalt zelf waar en wanneer je gaat en staat

Het grote voordeel van een roadtrip met bestemming onbekend is dat je de reis ernaar toe zelf in kunt delen. De unieke slaapplek is immers het enige dat vaststaat, onderweg ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Omdat je ongeveer een week vooraf de coördinaten krijgt van de plek waar je gaat slapen, kun je van tevoren opzoeken waar je eventueel zou willen stoppen onderweg om zo de mooiste plekjes te ontdekken. Uiteraard is het ook juist hartstikke leuk om nog niet precies te weten waar je heen rijdt en gewoon te stoppen wanneer je wilt.

Waan je als een ontdekkingsreiziger in de Oostenrijkse bergen of maak een stop ergens langs een riviertje dat je onderweg naar je bijzondere overnachting tegenkomt. Omdat je zelf bepaalt hoeveel kilometer je maximaal wilt rijden, kun je vooraf een beetje inschatten of je door Nederlandse natuur blijft rijden of dat je het buitenland mag gaan ontdekken. Volledig je eigen plan trekken staat centraal bij dit ongeplande avontuur. Op die manier ontdek je vaak nog meer dan wanneer je een hele vakantie uitgestippeld hebt, puur omdat je niet weet waar je aan toe bent.

Voor wie is een roadtrip met bestemming onbekend?

Iedereen die op zoek is naar avontuur of die eens totaal iets anders wil dan anders, kan op roadtrip avontuur gaan. Als je maar over een auto beschikt en de controle eens volledig durft los te laten, ben je geschikt voor een verrassingsreis naar bestemming onbekend. Het is de ideale manier om eens helemaal anders vakantie te vieren zolang je maar avontuurlijk bent ingesteld. Gezinnen, vrienden, stellen, solo trippers maar ook grote groepen… het is gewoon een te gekke en unieke ervaring voor iedereen en je moet het minstens één keer in je leven gewoon doen!

Wij weten zeker dat er in iedereen een ontdekkingsreiziger schuilt. Juist omdat je vooraf geen idee hebt waar je naartoe gaat, herontdek je de kunst van het “avonturieren”. Beleef de plek die nog helemaal nieuw is voor je, ontdek en onderzoek juist die dingen, die spontaan op je pad komen. Gewoon omdat de hele reis één en al verrassing is. Bij een roadtrip met de bestemming als verrassing, kom je er namelijk achter hoe avontuurlijk je zelf bent ingesteld. Zo leer je jezelf (nóg) beter kennen.

Verrassingsreis roadtrip is een avontuur voor iedereen

Roadtrip boeken: weekend of langer?

Het leuke van een verrassingstrip met eigen auto boeken is dat je de vrijheid hebt om zelf te bepalen hoe lang je op vakantie wilt gaan. Hierbij ben je niet verplicht om bijvoorbeeld een week weg te gaan: ook een korte mini-vakantie of een weekend weg kan worden geboekt als verrassingsreis.

En doordat het aanbod met unieke slaapplekken verspreid is door heel Europa, kun je echt overal terecht komen! Zolang het maar op rijafstand is en dat bepaal je helemaal zelf. Want als je een week weggaat wil je vast iets verder rijden dan wanneer je een lang weekend weg gaat.

Europa zit boordevol bijzondere slaapplekken, je kunt het zo gek niet bedenken en ons aanbod barst er van. Denk bijvoorbeeld aan een unieke Glamping, een boomhut, een tipi of verbouwde kerk… Misschien slaap jij wel in een woonboot of kom je terecht bij een heerlijke, unieke wellness.
Zelfs een kort uitstapje met eigen vervoer kan al zorgen voor een reset; precies dat beetje dat je soms nodig hebt om er weer even tegenaan te kunnen.

Ben je benieuwd naar de verrassingsreizen van Vakantieadres Onbekend? Bekijk dan hier onze verrassingsthema’s en laat ons jou verrassen met een unieke roadtrip binnen Europa. Droom je mee?

Meer info nodig? Of wil de je verhalen lezen van onze reizigers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.