Gepost op

Avontuurlijke verrassingsreis hoog in de bergen

Een avontuurlijke verrassingsreis in de bergen

Dit avontuurlijke gezin klopte “last minute” bij ons aan met de vraag of wij ze konden helpen aan een unieke bestemming, het liefste “in the middle of nowhere”, omringd door bergen, rust en natuur. Én met voldoende activiteiten op en rondom het vakantieadres voor het vermaak van hun tweeling van 5 jaar. O ja, en dan ook graag zo’n heuse berghut om in te slapen… Check! Gaan we regelen.. En óf ze op zo’n plek terecht kwamen??

Op avontuur in de bergen

Deze avonturiers, Mijke – Jeroen en hun twee kids, hadden al een vakantie gepland staan in Italië. Op de terugweg naar Nederland wilden zij nog een midweek actieve vakantie beleven met hun kinderen. Ergens halverwege zochten zij naar een toffe vakantiebestemming maar toen zij er niet uitkwamen en een tip kregen over Vakantieadres Onbekend waren ze er snel uit: ze lieten zich graag verrassen met een onbekende bestemming!!

Samen op avontuur tijdens je verrassingsreis

Hoe zij hun avontuurlijke verrassingsreis in de bergen beleefd hebben lees je hieronder… Dit beloofd een avontuurlijke verrassingsreis te worden. O, o, wat waren ze enthousiast verrast bij aankomst op hun bestemming! En we ontvingen de meest prachtige foto’s vanaf hun vakantieverblijf… wij werden er zelfs stil van. Wauw!!

“We hadden keuzestress, niets was goed genoeg..”

Mijke: “En daar gaan we weer, zoals elk jaar naar Italië. Vaste prik zomeren op een prachtige camping, 3 weken lang. Maar dit jaar wilden wij toch iets anders. Één week moest anders zijn, maar hoe en waar? Geen idee hadden we. En tot 3 weken voor de vakantie aanbrak nog steeds niet. We hadden echt keuzestress en geen enkele accommodatie was goed genoeg“.

Toen wij Vakantieadres Onbekend als tip doorkregen, gingen we gelijk met ze aan de slag. Belangrijke filters doorgegeven zoals 2 kinderen van 5 jaar, ergens tussen Italië en Nederland willen verblijven, actief in de natuur maar in ongerept en rust willen verblijven, ergens waar genoeg te doen is maar niet met 1000 mensen tegelijk. Wij konden het zelf maar moeilijk vinden“.

Geen verwachtingen meer

We lieten ons gewoon verrassen en hadden GEEN verwachtingen meer want Vakantieadres Onbekend geeft de coördinaten pas enkele dagen van te voren en wij besloten ook nog te wachten met het onthullen van onze verrassingsbestemming tot de dag van aankomst!! Niets weten is geen verwachtingen hebben en dus geen stress maar alleen maar gezonde, gezellige spanning. Ook voor onze kinderen! Iedereen op de Italiaanse camping leefde met ons mee…. want waar zouden we nou toch terecht komen??

Unieke slaapplek op bestemming onbekend

Toen we aankwamen was het stil

“Toen we aankwamen op het 3 landenpunt Italië/Slovenië/Oostenrijk in de Alpen was het stil. Stilte, rust, natuur, weidse vergezichten, bergen, hiken, voldoende kinderactiviteiten, heerlijk eten en een serieus prachtige mountainlodge! W A U W… dat hadden wij niet beter kunnen vinden! Wat een heerlijke midweek was dat. PUUR genieten van de laatste week van onze zomervakantie! B E D A N K T  Vakantieadres Onbekend, wij gaan dit zeker nog een keer doen!!

Jullie bedankt avonturiers voor het delen van jullie te gekke reiservaring en de juweeltjes van foto’s! En dat wij dit avontuur voor jullie mochten organiseren. Het was een feestje en wij vinden het super stoer dat jullie dit avontuur aangingen samen met jullie kids! We zien jullie graag weer als avontuurlijk gezin terug.

Wil je meer weten? Of verhalen van andere reizigers lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.