Gepost op

Op verrassingsreis met het hele gezin

Het bedenken van een leuke vakantie met kinderen kan soms best lastig zijn. Urenlang dwalen achter je laptop of op je telefoon op zoek naar die ene perfecte vakantieplek. Vaak zie je door het grote aanbod niet meer wat nou écht de leuke locaties zijn voor een heerlijke tijd samen. Een zomervakantie, een weekendje weg of een paar dagen weg in de herfst-, kerst- of krokusvakantie: waar kun je terecht voor de allermooiste familievakantie?

Bij Vakantieadres Onbekend hoef je niet meer zelf te bedenken welke bestemming het wordt. Zolang jullie een beetje avontuurlijk zijn ingesteld, zit je hier goed! Bij ons kun je namelijk met het hele gezin op verrassingsreis! Een uniek avontuur naar een onbekende Europese bestemming met altijd een kidsproof slaapplek. Alles voor een spannende beleving samen! Hoe het boeken van een verrassingsreis precies in z’n werk gaat, vertellen we je in deze blog. Pakken jullie je tassen en koffers alvast in?

Hoe werkt een familieverrassingsreis?

Avontuurlijke gezinnen opgelet: hebben jullie zin in een spannende vakantie waarbij je vooraf nog geen idee hebt waar jullie naartoe gaan? Dat komt goed uit: Vakantieadres Onbekend verzorgt namelijk de allerleukste surprisetrips voor het hele gezin! Of je nu op zomeravontuur wilt gaan of er even in de winter tussenuit wilt met z’n allen: een verrassingsreis naar een camping of een vakantiepark met te gekke faciliteiten voor kinderen is al leuk en avontuurlijk wanneer jullie de auto instappen. Je laten verrassen met een eigen vakantiehuis op privé terrein kan natuurlijk ook. Het grote voordeel van zo’n verrassingsreis is dat er wordt gekeken naar alle wensen die vooraf worden doorgeven. Zo weet je zeker dat het een unieke vakantie wordt die past bij het hele gezin.

Via de website kun je binnen drie stappen de ultieme familievakantie samenstellen. Gaan jullie met z’n allen naar een plek aan zee of zien jullie een avontuurlijke zomerbestemming in de natuur wel zitten? Hierbij geef je zelf op wanneer je op reis wilt, wie er meegaan en wat de maximale rijafstand is. Ook andere wensen omtrent de verrassingsreis kunnen worden opgegeven. Wil je bijvoorbeeld de zekerheid voor een kidsproof bestemming of wil je verrast worden met glamping? Geef dat dan vooral aan bij je boeking. Vervolgens kun je heerlijk achterover gaan zitten, want wij doen de rest. Wie zei dat een familievakantie boeken niet hartstikke relaxed kon zijn?

Verrassingsreis is extra leuk voor kinderen

Voor de ouders is zo’n vakantie met bestemming onbekend heerlijk: zelf niets hoeven regelen voelt toch echt als vakantie? Voor de kinderen is zo’n verrassingsreis misschien wel nóg leuker. Omdat jullie niet weten waar de reis naartoe is, blijft zowel de bestemming als de slaapplek een surprise tot bij aankomst. Extra spannend dus! De kids kunnen vooraf en onderweg flink gaan raden waar ze misschien naartoe zullen gaan en in welk soort kindvriendelijk verblijf ze zullen gaan slapen. Hoe leuk is het om in de kring op school te kunnen vertellen dat ze op vakantie gaan, maar dat alles nog één grote verrassing is?

Misschien maakte je vroeger zelf al wel eens een aftelkalender voor een spannende dag of de dag van vertrek naar het vakantieadres. Met een familieverrassingsreis heb je des te meer reden om zo’n aftelkalender te maken. Ga er een middagje met je kids voor zitten en maak gezamenlijk een mooie aftelkalender die je op kunt hangen in de keuken of in de woonkamer. Het aftellen is immers niet alleen spannend voor de kinderen; ook voor jullie heeft zo’n verrassingselement het nodige avontuur in petto. Zowel kinderen als ouders zullen zich vanaf het moment van het boeken van een surprisetrip geen moment vervelen.

Welk thema kiezen jullie voor je verrassingsvakantie?

Vakantieadres Onbekend biedt jullie ruime keuze in het kiezen van een thema voor jullie familieverrassingstrip. Je wordt altijd dubbelop verrast: zowel de bestemming als de slaapplek is onbekend. Aan de hand van de thema’s bepalen jullie zelf waar jullie naartoe willen: wellicht heb je zin om met het gezin aan het strand te vertoeven of zien jullie een vakantie op een camping of vakantiepark midden in de natuur wel zitten. Er is in ieder geval altijd een bijzondere slaapplek voor jullie beschikbaar: lekker met het hele gezin slapen in een boomhut, wakker worden in een vuurtoren of sterren tellen vanuit een tiny house.

Tijdens een verrassingsreis met het hele gezin heb je alle vrijheid. Omdat je met eigen vervoer reist heb je ter plaatse de mogelijkheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. En, je geeft bij het boeken op hoe ver je maximaal naar de bestemming wilt rijden.. wel zo handig! Een verrassingsreis is geschikt voor ieder avontuurlijk gezin of ieder gezin dat op zoek is naar net dat beetje anders en de hele planning uit handen wil geven. Mogen wij jullie ook verrassen met een unieke familievakantie? “Let us surprise you”!

Wil je meer weten? Of verhalen van onze reizigers lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.