Gepost op

“Een supertoffe verrassingsrondreis op de meest prachtige locaties”

Verrassingsreis | Met het hele gezin op avontuur

De oorspronkelijk geboekte vliegreis van dit gezin werd last minute geannuleerd. “En nu zoeken we nog een leuk alternatief. Het liefste gaan we roadtrippen naar meerdere bestemmingen. Op verrassingsrondreis dus. Kun je nog iets voor ons betekenen?”

Maar natuuuuurlijk! Dat doe ik maar al te graag!

Nadat alle wensen voor het roadtrip avontuur van dit gezin – bestaande uit papa, mama en hun 3 kids – duidelijk waren, startte ik de zoektocht in mijn verrassingsaanbod. De avonturiers kozen voor een rondreis met 3 verschillende bestemmingen waarvan twee verblijven uit het Comfort aanbod – unieke huisjes mét eigen sanitair – en eentje uit het Premium aanbod – bijzonder, ruim & extra luxe. “O, en de kids hebben “slapen in een boomhut” al héél lang op hun wensenlijstje staan, dus als dat zou kunnen..” liet mama Tessa weten. Oké, dit avontuurlijke gezin gaat mega verrast worden!

Rondreis met kids

Uiteindelijk verras ik het gezin met een rondreis in Frankrijk waarbij ze op 3 totaal verschillende locaties verblijven. Op de reisdagen zorg ik ervoor dat ze 3, maximaal 4 uur hoeven te reizen naar hun volgende bestemming. Qua afstand goed te doen, niet te ver voor de kids en natuurlijk vooraf overlegd met de avonturiers. Wat een avontuur zo’n verrassingsrondreis!

Verrassingslocatie 1

De eerste bestemming: een ge-wel-dige glampingcamping midden in de natuur in de Zuid-Franse Midi-Pyreneeën. Hier sliepen zij in een unieke Glamping Lodge voorzien van alle gemakken zoals een keuken en badkamer met douche en toilet. Maar ook met een fijn, ruim terras om ‘s avonds te ontspannen met een boek en een goed glas wijn. En de omgeving? De avonturiers hadden hier bijna tijd te kort, zoveel heeft het te bieden! Tussendoor ontving ik dit onderstaande berichtje van ze;

“Het was echt al geweldig! We hebben grotten bezocht, zijn gaan kajakken en hebben een klimparcours gedaan. Bezochten authentieke marktjes en dorpjes, zwommen de rivier en genoten volop van onze prachtige lodge! Ook supervriendelijke eigenaars!! Echt een aanrader!”

Verrassingslocatie 2

Door naar de volgende bestemming! Hier stond een luxe Lodgetent voor ze klaar. Wat een feestje voor de kinderen om hier te slapen. Met al net zoveel comfort als op de eerste locatie. En dan ook nog met een supergroot meer voor de deur. Want deze bestemming, een kleine familiecamping in de regio Aveyron, is gelegen aan de oever van een groot stuwmeer met een eigen zandstrand. Perfect voor de waterratjes om te zwemmen en te spelen. Hetgeen ze ook gedaan hebben zo laten de foto’s hieronder zien! Kan het nog beter worden?

Verrassingslocatie 3

Last but not least… de beloofde boomhut waar de kids zo op hoopten. Ja hoor, die troffen ze écht aan op de laatste bestemming! Ze kwamen terecht op een klein parkje gelegen in de Dordognevallei en pal aan de rand van een bos. Alleen een klein aantal lodges zijn hier te vinden met verder vooral heel veel groen, ruimte, rust en natuur; tijd voor ontspanning dus. Dit verblijf – uit het Premium aanbod – is niet alleen een plaatje van buiten, maar ook van binnen (kijk zelf maar op de foto’s hieronder). En, geloof het of niet, op het terras van hun luxe Lodge stond een heuse jacuzzi! Als extra verrassing konden ze na een dagje uit heerlijk samen bubbelen in hun privé wellness. Een mooie afsluiter leek mij!

Voor mij was deze verrassingsrondreis een feestje om te mogen organiseren. Bedankt avonturiers dat ik jullie afgelopen zomer mocht verrassen met deze rondreis! En al net zo dankbaar ben ik om deze ontzettend mooie beoordeling van jullie te mogen ontvangen:

“Bedankt voor de fantastische reis”

“Hoi Marjon, wij wilden je even bedanken voor de fantastische reis!! We hebben genoten van de eerste tot de laatste dag! De dochter van 3 stond vanmorgen met haar koffertje alweer beneden. ‘Zijn we weg’, zei ze! En onze zoon had gisteren tranen toen we naar huis reden. Wat een leuke bestemmingen en wat een unieke slaapplaatsen, helemaal geweldig!! We boeken zeker opnieuw en gaan Vakantieadres Onbekend zeker aanraden bij al onze vrienden! Nogmaals bedankt voor deze toffe ervaring!
Groetjes Gert, Tessa, Beau, Lauren en Axelle 

Wil je liever meer info of verhalen van andere reizigers lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.