Gepost op

“Wat een heerlijke, geheime plekjes waarmee we verrast werden”

Verrassingsreis | Op avontuur in eigen land

Maar liefst twee keer lieten deze avonturiers zich verrassen. Beide keren met een roadtrip in eigen land en met verschillende verrassingslocaties. Tijdens de eerste trip ging hun zoon mee en bij de tweede roadtrip gingen Nathalie en Peter samen op avontuur. Bijzondere plekken ontdekken in eigen land; pittoreske dorpjes, natuur, toffe steden. Met een mix van dit alles zou ik ze een heel groot plezier doen!

Roadtrip avontuur 1

Het eerste verrassingsavontuur ging naar vier bestemmingen met op elke locatie weer een heel andere, unieke slaapplek. Ze gingen van twee pittoreske Noord-Hollandse dorpjes – waar zij sliepen in een pakhuis en een verbouwde kerk – door naar de Friese hoofdstad Leeuwarden. Hier had ik een luxe City Guesthouse voor ze in petto waar het volgens de avonturiers écht genieten geblazen was door de luxe en huiselijke sfeer. Ze eindigden hun avontuur in een superknusse B&B in Bilthoven waar ze een eigen privé plekje hadden. Bekijk ze zelf maar, de bijzondere logeeradresjes:

Bij het verkennen van elke nieuwe locatie keken ze hun ogen uit. Want elke plek was weer zo anders dan de vorige. De mix aan landschappen, dorpen en steden die ze voorbij hebben zien komen in hun 5-daagse roadtrip avontuur was verrassend divers. Precies wat ze zochten in deze trip! Genietend van alle ontdekkingen:

Roadtrip avontuur 2

Een week later mocht ik de avonturiers nóg een keer verrassen. Deze keer selecteerde ik de allerleukste slaaphotspots in een heel andere hoek van Nederland. Het startpunt werd Harderwijk, waar ik Nathalie en Peter verraste met een bijzonder stadslogement gelegen aan het gezellige plein van dit stadje.

Vervolgens reden zij door naar een stil plekje midden op de Veluwe. En hier had ik een heel fijn natuurhuisje voor ze geregeld. Rust, ruimte, natuur, een hangmat om in te chillen, diertjes die er los rondliepen.. dit alles vonden ze hier: op dat ene stille, relaxte plekje in het Veluwse Ugchelen.

Voor de allerlaatste overnachting van hun verrassingsreis werden ze, aan de hand van de GPS coördinaten, naar Deventer geleid. Nog éven onthaasten in alle luxe, wachtte hier een prachtige kamer in een chic boutique-hotel op de verrassingsreizigers.

Avonturiers; dank jullie wel dat ik tot twee maal toe jullie roadtrip avontuur heb mogen organiseren. Ik heb met heel veel plezier de vele verschillende verrassingslocaties en unieke slaapplekjes (7!!!) voor jullie geselecteerd. Super om te zien hoe jullie volop genoten hebben samen op al die plekjes. En bedankt voor de mooie foto’s en voor jullie geweldige reisverhaal:

Nathalie schreef: “We zijn tot 2 maal toe in de watten gelegd afgelopen zomer”

“Tot twee maal toe werden wij afgelopen zomer met een verrassingsreis compleet in de watten gelegd door Marjon. Wat een heerlijke, geheime plekjes had ze voor ons uitgezocht! De eerste roadtrip ging onze jongste zoon van 11 mee op pad. Die vond het allemaal spannend en mocht telkens de volgende locatie ontcijferen en ook op de echte, ouderwetse vouwmap van Nederland uitzoeken.

We trokken van Zeeuws-Vlaanderen tot in Friesland en weer terug. Geweldig om het verschil qua natuur doorheen de verschillende provincies te ervaren… Daarvoor hoef je heus geen duizenden kilometers af te leggen. We hebben op 2 verschillende plaatsen ook een bootje gehuurd en een paar uurtjes rondgedobberd. Picknick en drankjes meegenomen en ons laten verrassen door de stroming. Zalig!

De tweede roadtrip was een gezellig onderonsje voor ons tweetjes. Marjon bedacht voor ons 2 Hanzesteden (gezelligheid en water troef !) en ook een plekje midden in de natuur. Daar mochten we 2 dagen tot rust komen. Een houten huisje, bij een riviertje, tussen de paarden en eekhoorns. Even idyllisch als het klinkt!

Wij zijn fan hoor Marjon, van jou en Vakantieadres Onbekend. Fantastische service, gezellige contacten via mail en steeds écht luisterend naar onze wensen en noden. Wij zijn overtuigd dat steeds meer mensen jou gaan ontdekken Marjon, want écht, hoe leuk is me dit?! Wij vertellen het rond aan iedereen die ‘t horen wil en alsjeblieft, blijf deze top organisatie leiden & begeleiden op je eigen manier. Dit is volgens mij het charmante geheim van je succes.

We horen elkaar nog. x”

Wil je liever meer info of verhalen lezen van andere reizigers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.