Gepost op

Eefje ging op solo avontuur in eigen land!

Verrassingsreis | Op solo avontuur in eigen land

Bij Eefje begon het tegen het einde van haar “staycation” tóch een beetje te kriebelen… ze wilde er graag nog een paar dagen tussenuit. Maar waarnaartoe? “Gelukkig heeft Marjon (met een aangereikt wensenlijstje) die keuze voor me gemaakt! En het werd niet 1 bestemming, maar 2“! In dit reisverhaal lees je alles over het solo avontuur van Eefje en ontdek op welke verrassingslocaties zij terecht kwam en met welke unieke slaapplekken ik haar verraste:

“Op maandag startte mijn solo avontuur en op zaterdag had ik de envelop met de locatie coördinaten al in huis, maar ik heb de spanning hoog weten te houden tot de werkelijke vertrekdag! Ik had als wensen doorgegeven dat ik graag naar een plek midden in de natuur wilde zodat ik vanuit mijn verblijf zo het bos in kon lopen. Genieten van natuur, beestjes zien en wandelingen maken.

Verrassingslocatie 1

De eerste verrassingslocatie was Zuidlaren! Je weet wel, van dhr B. Botje, die daar nooit aan kwam met zijn scheepje. Nou, ik wel hoor! Een superleuke B&B in een verbouwde “keuterij”. Een heerlijke plek om te zijn, met rondscharrelende kipjes, heerlijk ontbijt en een super gastvrije eigenaresse! Zuidlaren ligt in het nationaal park, de Drentsche Aa, en ik heb daar dan ook heerlijk gewandeld en gefietst. De heide stond prachtig in bloei!

Verrassingslocatie 2

De tweede verrassingslocatie was minstens zo mooi als de eerste! Een B&B in een voormalig koetshuis van Landgoed de Eelerberg. Midden in het bos van de Sallandse heuvelrug! En wederom een hele lieve gastvrouw en gastheer (een een hele vrolijke gasthond). Vanuit de B&B kon ik zo het bos in wandelen, en dat heb ik dan ook gedaan. Op een kwartiertje rijden lag het hoogste punt van de Sallandse heuvelrug, en ook daar was het prachtig wandelen! Ik waande me in het buitenland!

Nederland heeft zulke mooie plekjes! Voor wie van bos en heide houdt, zijn deze 2 nationaal parken een aanrader! Dank je wel Marjon, voor het organiseren van deze ontzettend leuke week! Ik heb super genoten van mijn solo avontuur!”

Dank je wel avonturier dat ik je heb mogen verrassen met twee unieke logeeradresjes op bijzondere plekken in de natuur! Fijn dat je zo genoten hebt van de rust, ruimte en de mooie natuur. En ik vind het superstoer dat je het avontuur alleen bent aangegaan. Bedankt voor het delen van reiservaring en voor de prachtige foto’s!

Liever meer info of verhalen lezen van andere reizigers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.