Gepost op

Last Minute op verrassingstrip in Nederland

Op verrassingsreis in eigen land

Elk jaar gaan ze samen een weekend op pad, deze 7 tennismaatjes. “Vanwege corona hadden we nog niets geboekt en op het laatste moment besloten we tóch om ons jaarlijkse weekend weg door te laten gaan maar dan wel in eigen land. Maar ja, binnen een maand iets boeken in Nederland voor 7 personen, dat leek ons een uitdaging in deze gekke tijd. Met onze zoekopdracht klopten we bij Marjon van Vakantieadres Onbekend aan en binnen een paar dagen had ze een verrassingsweekend voor ons georganiseerd!”

Na het geslaagde weekendje weg van de dames, waarbij ik nét iets meer regelde dan alleen een toffe slaapplaats, deelden ze super enthousiast hun belevingen over hun verrassingstrip! Lees snel verder om erachter te komen hoe ze toch in die tuktuk terecht kwamen en wat hun logeeradres werd voor het weekend!

De zoekopdracht voor onze verrassingstrip

De zoekopdracht was een slaapplaats in een stad in het noorden of oosten van Nederland, inclusief sportieve buitenactiviteit (sportief als we zijn) en een restaurant voor het diner. Na een aantal dagen kregen we bericht van Vakantieadres Onbekend; het was gelukt om een verrassingsweekend te organiseren wat aan al onze wensen voldeed!

Naarmate het weekend dichterbij kwam, waren de weersvoorspellingen niet al te best en op verzoek van de dames verzette ik de activiteit naar iets anders; wél outdoor maar met afdak. Toen ik dat meldde werd de nieuwsgierigheid alleen maar groter bij de avonturiers!

De onthulling van de bestemming!

Eind augustus gingen de dames eindelijk op avontuur en ze onthulden gezamenlijk de locatie voor hun verrassingsweekend weg. De bestemming was Hanzestad Deventer! “Oh leuk’ en ‘nog nooit geweest’ waren de eerste positieve geluiden“. Dat was de eerste onthulling, nu was nog de vraag welke activiteit Marjon voor ons in petto had! Daar zouden we ter plaatse pas achter komen… dus snel gingen we op pad.

Wat een hilarische activiteit

Eenmaal aangekomen zagen we kano’s, SUP’s, solexfietsen en Oudhollandse spelletjes. Maar ook zagen we 2 tuktuk’s. Het zal toch niet waar zijn??! En jawel hoor; 1 van de tuktuk’s is voor ons!  Hoe hilarisch is dat? Één van de meiden krijgt een versnelde cursus tuktuk rijden en hup daar gaan we. Drie uur lang met een routekaart rondgereden in de mooie omgeving rondom Deventer. Echt superleuk want hoe vaak in je leven zit je nu in een tuktuk? 

Een unieke slaapplek voor ons verrassingsweekend

Nadat we de tuktuk zonder deuken hadden ingeleverd stapten we weer in de auto om eindelijk onze slaapplek te ontdekken. Het bleek een prachtig hotel in een monumentaal pand, gelegen in het centrum van Deventer. De receptionist verwelkomde ons en gaf ons toen de sleutels van de kamers. En wat voor kamers; groot, prachtig ingericht, mooie badkamer en heerlijke grote bedden. We fristen ons op en liepen daarna naar het restaurant wat Marjon al voor ons gereserveerd had. Het restaurant bleek aan het supergezellige plein van Deventer te liggen.”

‘s Morgens was het genieten van een echt overheerlijk ontbijt in ons hotel. Daarna hebben we nog een superleuke route gelopen door de stad en lekker geluncht. We kijken met zeer veel plezier terug op dit verrassingsweekend en wie weet tot een volgende verrassing via Vakantieadres Onbekend”. 

Bedankt avonturiers!

Bedankt dames dat jullie een kijkje gaven in jullie avontuur! Geweldig om te lezen over jullie hilarische ervaring in de tuktuk. Het was te gek om dit verrassingsweekend te mogen organiseren en ik ben blij dat jullie zoveel plezier gehad hebben samen!

Wil je net als deze dames ook op verrassingstrip?

Meer info nodig of verhalen van andere reizigers lezen?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.