Gepost op

Op verrassings roadtrip in Nederland

Verrassingsrondreis in Nederland

Anouk & Thomas, twee doorgewinterde avonturiers. Want normaal gesproken maken zij in het najaar stevige, lange roadtrips in het buitenland. Hoe verder hoe beter! Maar door Corona werd het dit keer een avontuur in Nederland en mocht ik een “Corona proof” verrassings roadtrip naar drie verschillende locaties voor ze samenstellen. Drie unieke slaapplekken op drie héél diverse bestemmingen…

Een Corona-proof verrassingsrondreis

Bij thuiskomst schreef Anouk mij het volgende over hun roadtrip in eigen land: “Marjon heeft voor ons een “Corona proof” verrassingsroadtrip geregeld voor 10 dagen met 3 verschillende bestemmingen. Wij wilden overal zelf kunnen koken en contactloze verblijven met een ligging in de natuur. Het snelle contact was erg fijn en we kwamen uit bij goede, schone en unieke accommodaties! Zeker voor herhaling vatbaar. En hopelijk kunnen we dan weer naar het buitenland.” Nieuwsgierig geworden naar de slaapplekken van hun roadtrip avontuur? Lees gauw door!

Op naar verrassingslocatie 1

De eerste stop was in Zuid Holland. Op het strand. Daar wachtte de avonturiers een te gek strandhuisje. Want hoe tof is het om wakker te worden op het strand? Vanuit je bed de zee te zien? En niets anders dan het ruizen van de golven te horen? Reken maar dat deze verrassingslocatie in de smaak viel bij de avonturiers. Thomas vierde zelfs zijn verjaardag in dit huisje en Anouk regelde via mij een heerlijk ontbijt die ochtend als verrassing, wat ik vooraf bestelde bij een goed strandpaviljoen in de buurt.

Door naar verrassingslocatie 2

Jammer om het strandhuisje te moeten verlaten na 3 nachten maar ook met heel veel zin en spanning voor de volgende bestemming, vervolgde Anouk en Thomas hun roadtrip. Door naar verrassingslocatie 2! Volgens de coördinaten op de onthullingskaart moesten ze naar een klein Noord-Hollands gehuchtje in “the middle of nowhere” wat zo te zien werd omringd door water… hoe zouden ze daar moeten komen?

Om het toch nét even iets avontuurlijker te maken, selecteerde ik deze geweldige plek voor ze. Een plek waar je niet komt, zonder eerst met een pontje over te steken naar het eiland. Maar dan heb je ook wel écht een unieke stek. Kijk zelf maar:

Één en al rust, ruimte, natuur en tijd voor elkaar. Amen. Niets meer aan doen. Vier dagen maximaal genieten.

Een wellness tiny house op verrassingslocatie 3

Bij het boeken van de verrassingsrondreis had Anouk aangegeven dat ze als afsluiter graag een verblijf wilde met een jacuzzi of hottub. Even net dat beetje extra om op te laden voordat het avontuur eindigde. Okido, dat regelde ik voor ze en zie hier wat een fijn wellness adresjes ik selecteerde als laatste bestemming van deze verrassingsrondreis door Nederland.

Door de ligging aan de rand van het bos en op steenworpafstand van de Veluwe maakt dit een te gekke uitvalsbasis voor een escape in de natuur. En dan wel mét je eigen wellness. De perfecte spot om deze verrassingsrondreis in eigen land af te sluiten!

Wil jij ook op avontuur in Nederland of in het buitenland? En je laten verrassen met diverse bestemmingen waar altijd een bijzondere, te gekke slaapplek voor je klaarstaat? Boek dan ook een verrassingsrondreis en ga samen met je reisgenoten op een onvergetelijk avontuur!

Liever meer info of andere reisverhalen lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.