Gepost op

Een verrassingsrondreis met maar liefst 4 bestemmingen!

Verrassingsrondreis Vakantieadres Onbekend

Wát een toppers dit avontuurlijke gezin! Op verrassingsreis gaan is natuurlijk al een heel avontuur, maar deze avonturiers lieten zich afgelopen zomer verrassen met maar liefst 4 verschillende bestemmingen! Het toppunt van avontuur naar mijn mening! Het was een mooie puzzel om deze rondreis naar diverse locaties samen te stellen en wat hebben ze ervan genoten. Lees je mee?

Een mix van bestemmingen

Op Family Adventure met z’n vieren – vader Jeffrey, moeder Jacqueline en twee zoons Joris en Jasper – van dik twee weken. Ze wilden graag een mix van verrassingslocaties; aan zee, aan een meer en met mooie dorpen of steden in de buurt om ook wat cultuur te kunnen snuiven. Voor de kids natuurlijk een zwembad met glijbanen én als afsluiter een super-de-luxe verblijf om even helemaal te ontspannen, relaxen en genieten…

Hoe zij dit avontuur hebben beleefd lees je in hun zelf geschreven reisverslag:

Een 4×4-daagse verrassingsrondreis, let’s do this!

Het blijft elk jaar een terugkomend dingetje… Waar gaan we naar toe op vakantie??? Ook dit jaar was het weer een ergernis om iets te zoeken wat voor iedereen leuk was, totdat we bij Vakantieadres Onbekend kwamen. Heel de website doorgelezen en het leek ons wel wat om het eens helemaal anders te doen. Na wat informatie over en weer uiteindelijk gebeld met Marjon en na een relaxed gesprek (ze snapte echt wat we wilden en met welke onzekerheden we te maken hadden) hebben we de knoop doorgehakt: WE GAAN HET DOEN!!

We hebben gekozen voor een 4×4-daagse verrassingsrondreis door Europa! Budget, aantal dagen, km’s 1e dag, km’s reisdagen, landen, wensen.. alles doorgegeven en Marjon ging aan de slag terwijl wij ontspannen wachtten op de post! Hoe relaxed is dat!?

We kwamen op plekken die we zelf nooit gekozen zouden hebben

En dan de verrassingsvakantie; we kwamen op 4 verschillende plekken die we stuk voor stuk binnen onze eigen referentiekaders waarschijnlijk nooit gekozen zouden hebben: ergens in Frankrijk aan een rivier met 40-43 graden, één van de Noord-Italiaanse meren op een piepkleine glamping camping met nog geen 40 plaatsen, een terrassen glamping resort in het midden van Italië en een super-de-luxe cottage aan de Adriatische zee.

En omdat je het vooraf niet weet en wel moet gaan (hahaha) zijn de verwachtingen ook meteen heel anders, en hoe: Alle plaatsen, bestemmingen en accommodaties waren top. Als ik de vakantie zou moeten omschrijven dan zou het 1 woord zijn: gemoedelijkheid. Overal was het relaxed, overal was het gemoedelijk, overal vriendelijke mensen.

We zijn het er samen over eens, dit was de beste vakantie sinds tijden, misschien wel de beste ooit! Dit concept van op vakantie gaan kunnen we iedereen aanraden om minimaal 1x in je leven gedaan te hebben. Wij weten nu al zelfs zeker dat er voor ons een herhaling komt!

Avonturiers, bedankt voor het delen van jullie reiservaring en de geweldige foto’s! Wat was het leuk om elke vier dagen weer nieuwe fantastische plaatjes voorbij te zien komen van jullie verrassingsrondreis.

Het was een feestje om jullie met deze rondreis kriskras door Europa te mogen verrassen!

I love to surprise you…

Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere reizigers?

Meer informatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.