Boek een verrassingsreis en ga op avontuur naar bestemming onbekend

Met eigen auto op avontuur naar een onbekende Europese bestemming waar een uniek verblijf voor je klaarstaat.

Boek je favoriete thema

In het kort

Kies je favoriete thema, geef door wanneer en met wie je op reis wilt én hoe ver je maximaal wilt rijden naar je bestemming. Extra wensen of een bestemming uitsluiten? Geef het gerust door. En meer hoef je niet te doen! Vervolgens stel ik een geweldig avontuur voor je samen en selecteer daarbij de perfecte slaapplek en verrassingslocatie voor jou en je reisgezelschap. Een paar dagen van te voren ontvang je een onthullingspakket met daarin alle gegevens om de bestemming vrij te geven! Ben jij klaar voor een ultiem vakantieavontuur?

Bekijk alle vakantiethema's

Met wie ga je op reis?

Een verrassingsreis is voor iedereen. Met wie ga jij? Samen met je gezin. Met je vriend(in). Met een hele groep. Of misschien wel solo. Één ding is zeker; dit is voor iedereen een uniek avontuur!

Nieuwe thema's

Voor als je er even kort tussenuit wilt is er het "Short Stay" arrangement waarbij je al vanaf 1 nachtje op avontuur kunt! Ga je samen met je gezin op verrassingsreis, boek dan het family adventure thema en ga samen op avontuur!

Beoordelingen

 • Verrassingsreis Wellness Vakantieadres Onbekend

  Verrassingsreis Wellness & Romantisch ()

  Omdat ik er soms zelf weleens moe van lijk te worden (letterlijk) om de controle over dingen te hebben, leek het mij goed om een verrassingsweekend te boeken bij Marjon. We kwamen terecht in Noord-Brabant en gelukkig gaf Marjon ons een paar dagen van te voren (op ons verzoek!) een globale 3-hoek van grote plaatsen door waarbinnen onze accommodatie zich zou bevinden. Zo konden we toch nog eea vooruit plannen (oei, controle loslaten blijk ik ècht moeite mee te hebben dus) en goed gebruik te maken van de dag totdat we de accommodatie in mochten. We kwamen op een heerlijk plekje terecht dat ècht bij ons paste. Lekker veel kleur, eigen woonkamer, eettafel en hottub! Er zat duidelijk veel liefde in het interieur. We hebben lekker gewandeld in het bos en geshopt in Nijmegen. Op de terug weg nog een sauna bezocht. We hebben 3 heerlijke dagen gehad!

  Groet, Marije en Marjolein

  View this product →
  Marije
  2022-10-04 13:48:58
 • Verrassingsreis Wellness Vakantieadres Onbekend

  Verrassingsreis Wellness & Romantisch ()

  Hi Marjon
  Wat hebben wij genoten van onze wellness weekend. Mijn zusje en ik hebben een kadobon gekregen verleden jaar voor ons verjaardag.

  Na een druk jaar, dachten we dat het nu wel tijd zou worden voor het "vakantieadres onbekend". Zo handig, je hoeft alleen je wensen in te vullen en alles wordt tot in de puntjes goed geregeld, wat al een verwennerij opzich is ;o)
  Wij hebben gekozen voor een romantisch wellness en zijn tenslotte bij een heerlijk plekje in Noord-Holland beland. Wij als globetrotter vinden het geweldig dat we dus niet wisten waar we precies terecht zouden komen. Heel spannend!! Houden we van!! Met heel veel bubbels en thee.
  Echt genoten!!
  Zou het zo weer doen en dus een aanrader voor de gene die dus beetje van spanning en het onbekende houd.
  Bedankt!! Heel veel liefs Lara en Malu

  View this product →
  Lara en malu
  2022-09-23 13:11:44

Fun Facts

430

AVONTURIERS VERRAST

185

BESTEMMINGEN ONTHULD

9

LANDEN IN EUROPA

124

BOMEN GEPLANT

Contact Us