Boek een verrassingsreis en ga op avontuur naar bestemming onbekend

Met eigen auto op avontuur naar een onbekende Europese bestemming waar een uniek verblijf voor je klaarstaat.

Boek je favoriete thema

In het kort

Kies je favoriete thema, geef door wanneer en met wie je op reis wilt én hoe ver je maximaal wilt rijden naar je bestemming. Extra wensen of een bestemming uitsluiten? Geef het gerust door. En meer hoef je niet te doen! Vervolgens stel ik een geweldig avontuur voor je samen en selecteer daarbij de perfecte slaapplek en verrassingslocatie voor jou en je reisgezelschap. Een paar dagen van te voren ontvang je een onthullingspakket met daarin alle gegevens om de bestemming vrij te geven! Ben jij klaar voor een ultiem vakantieavontuur?

Bekijk alle vakantiethema's

Met wie ga je op reis?

Een verrassingsreis is voor iedereen. Met wie ga jij? Samen met je gezin. Met je vriend(in). Met een hele groep. Of misschien wel solo. Één ding is zeker; dit is voor iedereen een uniek avontuur!

Nieuwe thema's

Voor als je er even kort tussenuit wilt is er het "Short Stay" arrangement waarbij je al vanaf 1 nachtje op avontuur kunt! Ga je samen met je gezin op verrassingsreis, boek dan het family adventure thema en ga samen op avontuur!

Beoordelingen

 • Short Stay verrassingsreis arrangement

  Short stay verrassingsreis arrangement (Vanaf  229 per nacht)

  TOP verrast door Marjon! Lekker met zijn tweetjes weggeweest zonder kids. Niks plannen, gewoon kijken waar je zin in hebt. Linksaf slaan of toch rechts... slenteren, gevoel van vrijheid. En wat een tof logeeradres! Helemaal in de watten gelegd en zo leuk om vantevoren NIET te spieken naar de locatie! ;-)

  View this product →
  Ingrid
  2022-07-28 09:48:39
 • Verrassingsreis Stedentrip Vakantieadres Onbekend

  Verrassingsreis Stedentrip (Vanaf  219 per nacht)

  Wat hebben wij genoten van ons vriendinnen weekend! Vrijdag onder het genot van ons koppie koffie en spanning, tenslotte weet je nog niets, hebben wij de GPS coördinaten ingetypt, het werd een bestemming in ZEELAND.

  We waren er alle 4 nog nooit geweest dus dat was ook al top. Daar aangekomen sliepen we in een enorm sfeervol B&B.
  We zijn wezen varen, wandelen, heel veel terras gezeten met de heerlijkste hapjes en drankjes , in de kroeg gedanst, nog een kerk bezocht met 176 treden. Wat opvallend was de enorme aardige mensen aldaar.

  Dus het was een super weekend!

  View this product →
  Wendy Blijleven
  2022-07-06 11:20:15

Fun Facts

430

AVONTURIERS VERRAST

185

BESTEMMINGEN ONTHULD

9

LANDEN IN EUROPA

124

BOMEN GEPLANT

Contact Us