Boek een verrassingsreis en ga op avontuur naar bestemming onbekend

Met eigen auto op avontuur naar een onbekende Europese bestemming waar een uniek verblijf voor je klaarstaat.

Boek je favoriete thema

In het kort

Kies je favoriete thema, geef door wanneer en met wie je op reis wilt én hoe ver je maximaal wilt rijden naar je bestemming. Extra wensen of een bestemming uitsluiten? Geef het gerust door. En meer hoef je niet te doen! Vervolgens stel ik een geweldig avontuur voor je samen en selecteer daarbij de perfecte slaapplek en verrassingslocatie voor jou en je reisgezelschap. Een paar dagen van te voren ontvang je een onthullingspakket met daarin alle gegevens om de bestemming vrij te geven! Ben jij klaar voor een ultiem vakantieavontuur?

View more best selling products

Met wie ga je op reis?

Een verrassingsreis is voor iedereen. Met wie ga jij? Samen met je gezin. Met je vriend(in). Met een hele groep. Of misschien wel solo. Één ding is zeker; dit is voor iedereen een uniek avontuur!

Nieuwe thema's

Voor als je er even kort tussenuit wilt is er het "Short Stay" arrangement waarbij je al vanaf 1 nachtje op avontuur kunt! Ga je samen met je gezin op verrassingsreis, boek dan het family adventure thema en ga samen op avontuur!

Beoordelingen

 • Short Stay verrassingsreis arrangement

  Short stay verrassingsreis arrangement (Vanaf  229 per nacht)

  Wat werden wij aangenaam verast 👌
  Wat een toffe locatie en wat een lieve eigenaren!
  We hebben enorm genoten van de hottub en het houtvuur . Kortom een geslaagd nachtje weg.
  Dank daarvoor .

  Lieve groet Colette& Louis

  View this product →
  Colette
  2022-01-22 12:05:10
 • Short Stay verrassingsreis arrangement

  Short stay verrassingsreis arrangement (Vanaf  229 per nacht)

  Ons jaarlijks vriendinnen-uitje naar het buitenland ging dit jaar helaas niet lukken. We besloten om een nachtje weg te gaan in Nederland en hebben Marjon gevraagd om ons te verrassen. Naast de overnachting regelde Marjon ook een leuk restaurant voor ons, zodat de locatie écht een verrassing bleef. Nadat we de GPS gegevens invulden waren we blij te zien dat we zouden overnachten in een stad waar wij alle 5 niet eerder waren geweest. Na een autoreis van 2 uur eindigden we voor de deur van een kerk! In de kerk zijn verschillende appartementen gerealiseerd. Het was super, met alles erop en eraan waarbij veel oude details nog behouden zijn gebleven. In en om de stad was genoeg te doen; winkelen, horecagelegenheden en een prachtig park om te wandelen. Écht een aanrader! Dankjewel Marjon voor deze verrassings-ervaring!

  View this product →
  Evelyn
  2021-11-09 17:35:16

Fun Facts

430

AVONTURIERS VERRAST

185

BESTEMMINGEN ONTHULD

9

LANDEN IN EUROPA

124

BOMEN GEPLANT

Contact Us