Verras je Valentijn met bestemming onbekend

Geef je Valentijn een verrassingsreis cadeau

Op zoek naar een te gek, origineel cadeau om je geliefde mee te verrassen op Valentijnsdag? Wat is er leuker dan een verrassingsreis?! Samen op avontuur naar bestemming onbekend en slapen in een uniek verblijf. Het gevoel voor het onbekende samen met de voorpret en spanning vooraf, dat maakt een verrassingsreis juist zo speciaal! Wedden dat je indruk maakt met zo’n cadeau?

Er zijn verschillende vakantiethema’s waarmee jij je Valentijn kunt verrassen. Het thema “Wellness & Romantisch” is natuurlijk perfect als cadeau voor Valentijnsdag, maar ben jij meer in voor een natuur-avontuur of voor het stadse leven, dan zijn er ook thema’s als “In de Natuur“, “Citytrip” of “Aan zee“. Bekijk hieronder alle thema’s of geef een Valentijn giftcard cadeau!

Verrassingsreis of giftcard?

Verrassingsreis thema’s

Verras je Valentijn met één van de onderstaande vakantiethema’s.
Kies vervolgens je reisdata en hoe ver je maximaal wilt rijden en verras je Valentijn op een grandioze manier!

Giftcard

Kies je liever samen met je Valentijn het vakantiethema voor jullie verrassingsreis uit? Of weet je de datum nog niet? Geef dan een Verrassingsreis Giftcard!

Stuur een e-mail naar info@vakantieadresonbekend.nl met daarbij de volgende gegevens:

  • Het bedrag
  • Je naam en adres
  • Je e-mailadres
  • Eventueel de naam- en adresgegevens van de ontvanger als je de giftcard rechtstreeks naar je Valentijn wilt versturen.

Liever meer info?