Reviews

De op de website getoonde reviews zijn ervaringen van klanten die daadwerkelijk een verrassingsreis via Vakantieadres Onbekend hebben geboekt en hebben beleefd. Alleen zij ontvangen bij thuiskomst een uitnodiging om een review te schrijven over hun beleving. Klanten kunnen zowel op de website van Vakantieadres Onbekend of via Google Reviews hun ervaring achterlaten.

Wanneer je een review schrijft, wordt deze binnen 5 dagen gecontroleerd en toegevoegd op de website. Alle ontvangen reviews worden op de website getoond, ook als de ervaring misschien minder positief is geweest. Er wordt geen gebruik gemaakt van betaalde reviews.

Bij elk Verrassingsreis thema vind je de bijbehorende reviews terug of je lees hier de uitgebreide klantverhalen: https://vakantieadresonbekend.nl/category/ervaringen-door-reizigers/

Hoe en wanneer weet ik wat er te doen is op mijn bestemming?

Tja, we laten juist zoveel mogelijk aan het toeval over. Zodat jij tijdens het ontdekken van je bestemming en de omgeving openstaat voor alles. Klaar om nieuwe avonturen en herinneringen te maken. Vooraf weet je dat dus niet. Als je eenmaal op plaats van bestemming bent, kun je rustig om je heen vragen en informatie inwinnen over wat er daar allemaal te beleven is!

Ik heb voorkeur voor een bepaalde ligging (stad, zee, dorp), kan dat?

Natuurlijk bepaal je bij het kiezen van je thema al een beetje de richting van het soort vakantie. Als je er écht heel graag een bepaalde ligging wilt bijvoorbeeld dichtbij een dorp, aan het water (zee, rivier, meer) of iets anders, geef het aan ons door. Wij doen ons best om voor jou de verrassingsvakantie samen te stellen die aan jou wensen voldoet. Iets beloven kunnen wij helaas niet… het moet ook wel een beetje een verrassing blijven natuurlijk!

Ik wil het liefst een “mooi weer” bestemming, kan dat?

Garantie geven voor het weer kan natuurlijk nooit, maar wij kunnen wél ons best doen om een bestemming voor je uit te zoeken met wat meer zonzekerheid. Dan heb je gewoon iets meer kans op een zuidelijke bestemming in plaats van een noordelijke bestemming! Geef je voorkeur gewoon op tijdens het boeken in het opmerkingveld “wensen & voorkeuren”

In wat voor soort vakantieverblijf kom ik terecht?

Altijd een unieke slaapplek! Vakantieadres Onbekend staat juist voor dubbelop verrassend met zowel de unieke slaapplek als de bestemming als verrassing. Wanneer je bij ons je verrassingsvakantie boekt, zul je dus altijd een bijzonder & origineel verblijf krijgen. Denk aan te gekke slaapplekken als een vuurtoren, een kasteel, een gevangenis, een yurt, een woonboot, een boomhut of tinyhouse… en er is nog zoveel meer!
De mogelijkheden uit ons verrassingsaanbod zijn eindeloos.

Wanneer weet ik waar ik naartoe ga?

Twee tot drie dagen voor vertrek ontvang je een envelop met onthullingspost met daarin alle informatie om de bestemming te kunnen vrijgeven. Daarbij krijg je meteen het weerbericht voor je vakantiebestemming zodat je natuurlijk wel de juiste spullen inpakt voor je vakantie!

Sidenote: als je de envelop opent, zie je niet gelijk de bestemming maar enkel informatie waarmee je de bestemming kunt ontcijferen. De envelop kun je dus met een gerust hart openen zonder dat je dan gelijk de bestemming te weten komt.