Mag ik mijn huisdier meenemen op verrassingsvakantie?

Huisdieren moeten vaak aangevraagd worden bij de eigenaar van het verblijf. Nu hebben wij voldoende unieke slaapplekken in ons verrassingsaanbod waar huisdieren welkom zijn maar je huisdier moeten wij dus wel vooraf aanmelden bij de eigenaar. Het is daarom belangrijk dat je dit wel mededeelt in het opmerkingveld “wensen & voorkeuren” tijdens het boeken. Dan wordt er op het beestje gerekend!

Is het verblijf geschikt om met kinderen in te slapen?

Jazeker! Aan de hand van jouw boekingsgegevens selecteren wij met grote zorg een unieke slaapplek die het beste bij jullie als reisgezelschap past. Dus reis je met een baby of met hele kleine kinderen, dan zullen wij bijvoorbeeld geen slaapplek hoog in de bomen voor je regelen. Of iets zonder stromend water of toilet. Gewoon veilig voor de kids en van alle gemakken voorzien!

Kinderen mee op verrassingsreis, kan dat?

Absoluut! Natuurlijk mag je er van uit gaan dat, wanneer je samen met kinderen reist, wij hiermee rekening houden en op basis van het reisgezelschap een verblijf uitzoeken die zo goed mogelijk bij jullie als gezinssamenstelling past. Wij zullen aan de hand van leeftijd en het aantal kinderen kijken naar de beste opties met betrekking tot veiligheid, slaapgelegenheden en zorgen voor voldoende vertier voor de jonge verrassingsreizigers. Maar let wel op, verwacht geen massa-bestemming met dagelijkse animatie, zwemparadijs met toeters en bellen en allerlei andere entertainment. Dat soort plekjes hebben wij dus niet in ons verrassingsaanbod.