Een verrassingsreis naar bestemming onbekend

Zo werkt het!

Je bestemming én unieke slaapplek als verrassing! Een reis met eigen vervoer vol avontuur en ontdekkingen. Zonder planning. Zonder controle. Zonder uitgestippeld plan.

Want, juist doordat je blanco het avontuur in stapt, kom je op plekken die je anders nooit gezien zou hebben. Je beleeft een unieke roadtrip op een plek ergens in Europa. Zo’n vakantieavontuur ga je echt niet snel vergeten! Dit is zo ongeveer het enige dat je wél vooraf weet wanneer je een verrassingsreis boekt. Maar hoe het precies werkt, wat je wel en niet zelf kunt bepalen en voor wie zo’n avontuur eigenlijk geschikt is? Dat ontdekt het hier: 

Stel in 3 stappen je ultieme reis samen

Stap 1 | Kies je favoriete thema

Kies zelf het thema van je verrassingsreis waarmee je het soort vakantie bepaalt.

Zoals bijvoorbeeld een familieavontuur, hét thema voor een campingvakantie speciaal voor gezinnen. Of een stedentrip, een vakantie aan zee of in de natuur. Een romantisch wellness weekendje met z’n twee.. het kan allemaal! Elk thema staat voor een andere vakantie en die bepaal je dus helemaal zelf!

Stap 2 | Wanneer en met wie

Je geeft op wie er met je meegaan op avontuur en vervolgens kies je wanneer en hoelang je op verrassingsreis wilt gaan.

Alles is mogelijk, van een korte trip van 2 of 3 nachten tot een lange(re) roadtrip van 7 of 14 nachten en alles wat daartussen ligt. Het kan allemaal. Zolang als jij wilt!

Stap 3 | Rijafstand, ligging en extra wensen

Tijdens het boeken kun je uit een aantal factoren kiezen zodat je verrassingsreis goed aansluit bij je wensen namelijk:

  • Het maximum aantal km
  • Het type bestemming (camping, verblijf op privé terrein, vakantiepark of B&B)
  • De ligging van het verblijf

Heb je specifieke wensen? Wil je een bestemming uitsluiten? Geef ze aan ons door, wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren!

That’s it! Nog even je adresgegevens invullen en je avontuur gaat van start! Nieuwsgierig wat er na het boeken gebeurt? Lees dan snel verder hieronder…

Je hebt geboekt!

Hoe nu verder?

Je kunt nu samen met je reisgenoten uitkijken naar een fantastisch vakantieavontuur. Spanning en voorpret, een gokje wagen welke bestemming het wordt… dat is wat je ervaart tot het “moment suprême“!

Wij gaan voor je aan de slag!

Ondertussen gaan wij voor je aan de slag om een te gekke roadtrip, een geweldig avontuurlijke reis samen te stellen. Uit ons verrassingsaanbod selecteren wij dé slaaphotspot die het beste bij jou en je reisgenoten past en waar volop kunnen gaan genieten!

De onthulling van je bestemming!

Ongeveer een week voor vertrek ontvang je post met daarin de onthullingskaart om je bestemming te kunnen ontcijferen! Wacht jij tot het laatste moment met het kraken van de code? Of kun je de spanning écht niet langer aan en vul je direct de GPS coördinaten in op je telefoon?

Weersvoorspelling

Op de onthullingskaart vind je ook de weersvoorspelling voor op je bestemming zodat je in ieder geval weet wat je in je reistas kunt inpakken. Wel zo handig!

De onthulling van je verrassingsreis

Ready for adventure!

En dan ben je klaar om te vertrekken… GPS coördinaten ingevoerd? Reistassen ingepakt? Off you go! Op naar een te gek avontuur vol ontdekkingen. Adventure awaits!!

O en je slaapplek? Die blijft nog even geheim tot bij aankomst op je bestemming…. spannend!

Heb je nog vragen?

Bekijk dan onze FAQ pagina waarin wij de meest gestelde vragen op een rijtje hebben gezet of neem direct contact met ons op!

Verrassingsreis thema’s

Kies je favoriete thema die past bij jou en je reisgezelschap: