Een verrassingsreis naar bestemming onbekend

Zo werkt het!

Je bestemming én unieke slaapplek als verrassing! Een avontuur vol ontdekkingen, of je nu voor een weekendje weg in de natuur of een citytrip óf juist voor een langere roadtrip kiest. Een reis naar bestemming onbekend is een te gekke beleving. Zonder planning. Zonder controle. Zonder uitgestippeld plan. Want, juist doordat je blanco het avontuur in stapt, kom je op plekken die je anders nooit gezien zou hebben. Maar hoe het precies werkt, wat je wel en niet zelf kunt bepalen, dat ontdek je hier: 

Stel in 3 stappen je ultieme reis samen

Stap 1 | Kies je favoriete thema

Kies je favoriete thema waarmee je het soort verrassingsreis bepaalt.

Zoals bijvoorbeeld een familieavontuur, hét thema voor een campingvakantie speciaal voor gezinnen. Of een stedentrip, een vakantie aan zee of in de natuur. Een romantisch wellness weekendje met z’n twee.. het kan allemaal! Elk thema staat voor een andere vakantie en die bepaal je dus helemaal zelf!

Stap 2 | Wanneer en met wie

Je geeft op wie er met je meegaan op avontuur en vervolgens kies je wanneer en hoelang je op verrassingsreis wilt gaan.

Alles is mogelijk, van een korte trip van 2 of 3 nachten tot een lange(re) roadtrip van 7 of 14 nachten en alles wat daartussen ligt. Het kan allemaal. Zolang als jij wilt!

Stap 3 | Rijafstand, ligging en extra wensen

Tijdens het boeken kun je uit een aantal factoren kiezen zodat je verrassingsreis goed aansluit bij je wensen namelijk:

  • Het maximum aantal km
  • Het type bestemming (camping, verblijf op privé terrein, vakantiepark of B&B)
  • De ligging van het verblijf

Heb je specifieke wensen? Wil je een bestemming uitsluiten? Geef het gerust door, ik hou zoveel als mogelijk rekening met jouw wensen en voorkeuren.

That’s it! Alleen nog even je adresgegevens invullen en het aftellen kan beginnen. Nieuwsgierig wat er daarna gebeurt? Lees dan snel verder..

Je hebt geboekt!

Hoe nu verder?

Samen met je reisgenoot/reisgenoten kun je gaan uitkijken naar een tof avontuur! Spanning en voorpret, een gokje wagen welke bestemming het wordt… dat is wat je ervaart tot het “moment suprême“!

Ik ga voor je aan de slag!

Ondertussen ga ik een te gekke verrassingsreis voor jullie samenstellen en selecteer ik een verblijf uit het verrassingsaanbod welke het beste matcht bij jullie geboekte thema en aanvullende wensen.

De onthulling van je bestemming!

Een aantal dagen voor vertrek (2 – 4 dagen) ontvang je via post een onthullingspakketje met daarin alle informatie om je bestemming te kunnen ontcijferen! Wacht jij tot het laatste moment met de onthulling van de verrassingslocatie of gaat de envelop gelijk open? Het is helemaal aan jou!

Weersvoorspelling

Op de onthullingskaart vind je ook de weersvoorspelling voor op je bestemming zodat je in ieder geval weet wat je in je reistas kunt inpakken. Wel zo handig!

De onthulling van je verrassingsreis

Ready for adventure!

En dan ben je klaar om te vertrekken… GPS coördinaten ingevoerd? Reistassen ingepakt? Off you go! Op naar een te gek avontuur vol ontdekkingen. Adventure awaits!!

O en je slaapplek? Die blijft nog even geheim tot bij aankomst op je bestemming…. spannend!

Heb je nog vragen?

Bekijk dan de FAQ pagina waarin ik de meest gestelde vragen voor je op een rijtje heb gezet. Zitje vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op!

Verrassingsreis thema’s

Kies je favoriete thema die past bij jou en je reisgezelschap: