Een verrassingsreis naar bestemming onbekend

Zo werkt het!

Je bestemming én unieke slaapplek als verrassing! Een ervaring vol avontuur en ontdekkingen. Zonder planning. Zonder controle. Zonder uitgestippeld plan.

Juist doordat je blanco het avontuur in stapt, kom je op plekken die je anders nooit gezien zou hebben. Een unieke roadtrip, een écht vakantieavontuur ergens in Europa. Dat staat je te wachten wanneer je op verrassingsreis gaat. Hoe dat precies werkt? Dat ontdek je hier.

Stel in 3 stappen je ultieme reis samen

Stap 1 | Kies je favoriete thema

Je kiest zelf het thema voor je verrassingsreis uit waarmee je bepaalt wat voor soort vakantie je wilt.

Zoals bijvoorbeeld een stedentrip, een vakantie aan zee, met een grote groep of juist midden in de natuur en er is nog meer.. Elk thema staat voor een andere vakantie en die bepaal je dus helemaal zelf!

Stap 2 | Wanneer en met wie

Je geeft door wie er met je meegaan op verrassingsavontuur en vervolgens kies je wanneer en hoelang je op verrassingsreis wilt gaan.

Alles is mogelijk, van een korte trip van 2 of 3 nachten tot een lange(re) roadtrip van 7 of 14 nachten en alles wat daartussen ligt. Het kan allemaal. Zolang als jij wilt!

Stap 3 | Rijafstand en wensen

Bepaal zelf hoe ver je maximaal wilt rijden naar je bestemming in Europa. Dit doe je simpelweg door tijdens het boeken het maximum aantal km te kiezen. Wil je een trip dichtbij huis? Dan kies je voor een max. van 150 of 250 km. Ga je liever voor een bestemming verder van huis? Dan kies je voor wat meer kilometers!

Heb je specifieke wensen? Wil je een bestemming uitsluiten? Geef ze aan ons door, wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren!

That’s it! Nog even wat adresgegevens invullen en je avontuur gaat van start! Lees hieronder wat er gebeurt na het boeken…

Je hebt geboekt!

Hoe nu verder?

Naast de voorpret, het opbouwen van de spanning en het raden van je bestemming samen met je reisgenoten, leef je toe naar “het grote onthullingsmoment“!

De grote onthulling!

Ongeveer een week voor vertrek ontvang je post met daarin de onthullingskaart om je bestemming te kunnen ontcijferen! Wacht jij tot het laatste moment? Of kun je de spanning écht niet meer aan en vul je direct de GPS coördinaten in?

Weersvoorspelling

Op de onthullingskaart vind je ook de weersvoorspelling voor op je bestemming zodat je in ieder geval weet wat je in je reistas kunt inpakken!

De onthulling van je verrassingsreis

Ready for adventure!

En dan ben je klaar om te vertrekken… Reistassen achterin de auto? GPS coordinaten ingevoerd? Volle tank? And off you go! Op naar een geweldig avontuur vol ontdekkingen.

O en je slaapplek? Die blijft nog even geheim tot bij aankomst op je bestemming…. spannend!

Heb je nog vragen?

Bekijk dan onze FAQ pagina waarin wij de meest gestelde vragen op een rijtje hebben gezet of neem direct contact met ons op!

Vakantiethema’s

Kies je favoriete vakantiethema en ontdek meer over de diversiteit aan unieke slaapplekken: