Hoe het allemaal is begonnen

Een vakantie boeken hoort makkelijk en leuk te zijn. Tenminste, wij vinden van wel! Wij maken het jou zo makkelijk en avontuurlijk mogelijk.

Over onsJe herkent het vast wel. Je bent op zoek naar een vakantie en je kunt het gewoon níet vinden. De ene bestemming is te duur, de ander te saai, weer een ander is te ver buiten de bewoonde wereld. Te ver rijden, niet genoeg te doen voor de kids. En dan heb je ein-de-lijk een leuke bestemming gevonden… is alles volgeboekt. En dan begint de hele zoektocht weer van voren af aan. Ons doel is om dat gevoel van frustratie helemaal weg te nemen. Een vakantie boeken hoort juist leuk zijn! En het liefst ook een beetje spannend.

Tegenwoordig kunnen wij op elk moment en op elke plaats alles maar dan ook alles opzoeken wat we maar willen. Zo ook alles om je vakantie voor te bereiden. Maar wij vinden dat mensen juist meer de controle moeten loslaten, meer aan het toeval moeten overlaten. Zonder planning ontdek je veel meer en ervaar je je vakantie veel meer als een avontuur.

“Wanneer je zonder planning op vakantie gaat, kom je nog eens ergens”.

Onze missie

Met onze unieke verrassingsvakanties willen wij jou volledig ontzorgen én inspireren om kennis te maken met het onbekende. Wij bieden de leukste en meest avontuurlijke vakanties met de slaapplek & vakantiebestemming als verrassing! Het durven loslaten van de controle, geen planning vooraf en juist alle vrijheid ter plaatse. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen het effect van een verrassingsvakantie te laten ervaren. Om mooie, nieuwe herinneringen te maken samen met de mensen om wie je geeft. Alleen al de voorpret samen beleven is het meer dan waard. Laat staan het moment dat je ziet in wat voor uniek verblijf je gaat slapen!

Juist in deze tijd waarin we eigenlijk alles online kunnen opzoeken is het zo fijn om eens niet na te hoeven denken over een planning. Wij willen dat jij de vakantie-voorbereiding vergeet en plaatsmaakt voor spanning, avontuur en vakantie-voorpret.

Het verrassingsaanbod

Ons verrassingsaanbod is ontzettend veelzijdig. Boek je bij ons je verrassingsvakantie, dan ben je altijd verzekerd van een verblijf in een uniek & origineel verblijf. Vakantie vieren in bijvoorbeeld een Strandhuisje, op een Kampeervlot, in een Yurt of in een Kasteelkamer. Of in een Boomhut, een Pipowagen, een Tiny house of juist heel luxe in een Royal Suite. Wij hebben een scala aan diverse, maar vooral heel bijzondere overnachtingen om je groots te kunnen verrassen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De mens(en) achter Vakantieadres Onbekend

Over het ontstaan van Vakantieadres OnbekendMijn naam is Marjon, oprichter en eigenaar van Vakantieadres Onbekend. Mijn ervaring in de reiswereld heb ik meer dan 16 jaar lang met plezier kunnen opdoen bij een in autovakanties gespecialiseerde reisorganisatie. Ik heb daardoor veel in Europa mogen zien en bezoeken. Voornamelijk campings, Glampings en vakantieparken in Italië, Kroatië, Spanje en Frankrijk. Sardinië en Kroatië zijn zeker mijn favoriet!

Totdat het na al die jaren begon te kriebelen. Totdat het tijd werd om te doen wat ik het liefste doe. Voor het waarmaken van mijn droom. Mijn eigen reiswebsite waarop ik unieke verrassingsvakanties aanbiedt voor een te gekke vakantie-ervaring met een hoog service-gehalte! En dat heb ik gedaan met Vakantieadres Onbekend:
♥ Anderen inspireren om het avontuur met het onbekende aan te gaan
♥ Mensen verrassen met een unieke vakantie-ervaring
♥ Zoveel mogelijk van de wereld ontdekken
♥ Het continu ontdekken van de nieuwste, unieke vakantieverblijven

Ik nodig je graag uit om alle controle eens los te laten, je over te geven aan het avontuur en je eens helemaal te laten verrassen. Gewoon zorgeloos….

Volg ons

Wil je meer over ons weten en ons blijven volgen? Meld je dan aan want zo blijf je op de hoogte van onze acties, nieuwtjes en onze tips!

Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram