Over mij

Hey avonturier. Ik ben Marjon, bedenker en oprichter van Vakantieadres Onbekend.

́ I love to surprise you! ́

Waarom? Verrassingen zijn leuk. Ze laten je kennismaken met het onbekende en nodigen uit
om met andere ogen te kijken en waarnemen. Waardoor je vol verwondering bent en onbevangener geniet. Verwachtingen, plannen en controle? Laat ze eens los! Wat er dan op je pad komt en wat je dan meemaakt beleef je intenser dan ooit. Helemaal in het moment. Dat is wat het verrassingseffect met je doet. Genieten voor tien. En precies dat wil ik brengen en geven. Ook aan jou. Omdat ik weet: een trip naar het onbekende is onvergetelijk!

Vertrouwen op het onbekende

Zelf moest ik opnieuw leren vertrouwen op het onbekende. Na een roerige tijd waarin mijn relatie
eindigde wist ik het even niet meer. Gelukkig kwam ik daardoor in aanraking met Mindfulness en ben daar tot op de dag van vandaag zó blij mee. Door mindfulness te beoefenen kwam ik weer helemaal terug bij mijzelf, nadat ik lang het gevoel had gehad om geleefd te worden. Ik verdiepte me verder in mindfulness, meditatie en Reiki en leerde daardoor te vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel. Door dat vertrouwen durfde ik ook een nieuw avontuur aan te gaan, een nieuw, onbekend pad te kiezen in mijn leven.

Avontuur

Want ik ontdekte dat er zoveel moois voor het oprapen ligt als je het onbekende tegemoet durft te gaan. Onbekend is verrassend, een avontuur. Het onbekende heeft veel moois in petto. Toen voor mijzelf het avontuur lonkte, boekte ik samen met mijn nieuwe liefde een verrassingsstedentrip. En wat er toen gebeurde… Het onbekende, het ‘niet weten’ liet me met compleet andere ogen kijken. Precies zoals ik dat ervaren had in die roerige tijd. En wat vond ik het fijn om te vertrouwen op het niet weten. Op het accepteren zoals het kwam. Want het kwam sowieso altijd goed. Zo ontdekte mijn lief en ik ín het moment zelf allerlei moois en verrassends van de stad waarin we verbleven. Elke beleving was onverwacht. Een intense, magische ervaring! Het gaf echt een extra dimensie aan alles en we genoten vooral in het NU.

Vakantieadres onbekend

Je raadt het al: mijn idee voor VAKANTIEADRES ONBEKEND werd geboren! Want, waarom bestond deze beleving nog niet voor gezinnen en families? ‘Een reis naar het onbekende, samen op avontuur! Waar dan ook. Voor al die avonturiers! Dat is tof!!’ Dat was in 2018. Vertrouwen op het avontuur dat voor me lag was al net zo gaaf. Mijn baan bij een grote reisorganisatie zei ik na 17 jaar op. Vakantieadres Onbekend op de kaart zetten in Nederland en België was heel vanzelfsprekend en binnen een half jaar stond mijn website live.

Missie

Met Vakantieadres onbekend wil ik een inspiratiebron zijn om zonder uitgestippeld plan op reis te
gaan. Inspireren om te vertrouwen op het niet weten, het onbekende. Omdat het voor een nieuwe
beleving en veel verrassing zorgt. Een vakantie waar je die intense en pure ervaring beleeft. De
avonturier in jou misschien weer naar boven haalt. En omdat het zo leuk is regel ik dat voor iedereen
die dat wil. Genieten van onverwachte dingen, een flinke dosis avontuur!

Visie

Jou verrassen met wat het onbekende je laat zien, doe ik dolgraag. Een verrassingsreis is een mooi
begin. Helemáál fantastisch lijkt het mij wanneer je daar meer van meeneemt in je leven. Minder plant of regelt. En vaker ​de controle loslaat. Dan komt er ruimte voor die verrassing in je dagelijkse leven. Meer leven in het nu wens ik iedereen toe; niet te hoeven haasten maar mogen genieten van wat er komt. Het op je af mag laten komen, zonder verwachtingen. Geloof me, dan komen verrassingen spontaan op je pad.

Mijn passie is…

Unieke verrassingsplekken spotten voor jou en nog meer mooie verrassende locaties ontdekken. Dat
is één van de tofste dingen die ik doe. Dat verveelt nooit. Ik ben buitenmens en hou van de natuur, daar ben ik dolgraag. Suppen, wandelen, hardlopen, zolang het maar buiten is. En dan het liefst tijdens zonsopgang of ondergang, zo mooi vind ik dat! En als het even kan bezoek ik een festival. Dat is ook op en top vrijheid voor mij: Rock Werchter, daar ben ik elk jaar te vinden. Heerlijk die sfeer, de mensen en die gitaarmuziek. Ik hou ervan!


En nu genoeg over mij

Tijd voor jou! Want voor jou selecteer ik met plezier een bijzondere slaapplek uit het inmiddels
flink grote en nog steeds groeiende verrassingsaanbod. Durf jij het aan? Alles één grote verrassing te
laten zijn: de slaapplek én de locatie. Helemaal blanco op reis te gaan. Vertrouwen op die geweldige
plek die ik op gevoel voor je uitzoek. Zodat jij je er aan kan overgeven en ontdekt wat het jou brengt.
Welk gevoel het jou geeft als je al je zintuigen gebruikt. Misschien wil je nu niets anders dan dat. Kijk
hier naar de verschillende thema’s en laat mij jou verrassen.

́I love to surprise you! ́


Liefs Marjon.

Volg mij

Wil je op de hoogte blijven van mijn verrassingsreizen en zien welke toffe plekken ik selecteerde voor avonturiers die al eerder op verrassingsreis gingen? Volg me dan op Facebook en Instagram!

Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram

Wil je meer ontdekken over mijn verrassingsreizen? Kijk hier eens: