Over mij

Hey avonturier! Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ben je nieuwsgierig of een verrassingsreis iets voor je is? Of ben je helemaal klaar voor een ultiem avontuur en sta je op het punt om een een reis naar bestemming onbekend te boeken? Één ding kan ik je vertellen; het spotten van unieke slaapplekken en de mooiste locaties ontdekken staat met stipt op nummer 1 en is het allerliefste wat ik doe! En die twee breng ik met veel liefde samen in het organiseren van een te gekke verrassingsreis voor jou en je reisgenoten. 

Elke reis is anders, elk mens heeft andere wensen en elke keer weer ontdek ik nieuwe plekjes in mijn zoektocht naar de perfecte slaapplek op de mooiste bestemming. En dat verveelt echt nooit. Graag selecteer ik ook voor jou een bijzonder slaapadres uit het inmiddels grote verrassingsaanbod, om je te laten kennismaken met een reis naar bestemming onbekend. Om je een te gek roadtrip avontuur te laten beleven!

Hoe het begon

In 2018 begon ik Vakantieadres Onbekend nadat ik mijn vaste baan bij een Noord-Hollandse reisorganisatie na 17 jaar opgezegd had. Na een aantal verre reizen samen met mijn partner, waarbij we eigenlijk niets planden en alleen een eindbestemming als doel hadden, ontstond het idee om zelf reizen gaan te organiseren voor de avontuurlijk ingestelde mens waarbij zowel de slaapplek als de bestemming een verrassing zou zijn. Ik vond het reizen op die manier zelf namelijk zo geweldig mooi en zo bijzonder. Zo vol verwondering over alles wat er spontaan op je pad komt. Met totale overgave op ontdekking gaan. Het haalt de avonturier weer in je naar boven! Maar vooral dat gevoel van vrijheid… dat vind ik echt magisch!!

Met Vakantieadres Onbekend wil ik een inspiratiebron zijn om eens zonder uitgestippeld plan, helemaal blanco op reis te gaan. Kijk dan eens wat voor gevoel dat je geeft en wat er met je zintuigen gebeurt.

“Life begins at the end of your comfort zone”

Mijn gevarieerde verrassingsaanbod

Mijn verrassingsaanbod is ontzettend groot en gevarieerd en daardoor ben je altijd verzekerd van een unieke & originele slaapplek. Dat unieke kan van alles zijn. Bijvoorbeeld doordat de ligging heel bijzonder is zoals op een eiland, midden in het bos, tussen de wijngaarden. Of het verblijf is heel bijzonder zoals een boomhut, een yurt, een strandhuis, een waterlodge of een originele glamping. Maar het kan ook zijn dat het (monumentale) pand waarin het verblijf zich bevindt uniek is. Zo kun je tegenwoordig slapen in een kerk, een klooster, een kas, een oude gevangenis… en noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos! En gelukkig maar, want iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen wensen en voorkeuren.

Ik nodig je graag uit om alle controle eens los te laten, je over te geven aan het avontuur en je eens helemaal te laten verrassen. Gewoon zorgeloos….

Volg mij

Wil je op de hoogte blijven van mijn verrassingsreizen en zien welke toffe plekken ik selecteerde voor avonturiers die al eerder op verrassingsreis gingen? Volg me dan op Facebook en Instagram!

Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram

Wil je meer ontdekken over mijn verrassingsreizen? Kijk hier eens: