Verrassingsreis thema’s

Laat je verrassen met een unieke slaapplek op een onbekende bestemming ergens in Europa en beleef een te gek en onvergetelijk vakantieavontuur! Je kunt kiezen uit verschillende thema’s waarmee je aangeeft welk soort verrassingsreis je wilt beleven. Ben jij bijvoorbeeld een echte zee- en strandliefhebber? Kies dan voor het thema “Aan zee”. Of wil je een bestemming midden in de natuur? Dan kies je vanzelfsprekend het thema “In de Natuur”. Speciaal voor gezinnen die een uniek zomeravontuur willen beleven is er het thema “Family Adventure”. En zo is voor ieder wat wils! Bekijk hieronder alle verrassingsreis thema’s en kies jouw favoriet! 

Verrassingsreis thema’s

Je kunt ook op deze pagina bekijken welk thema goed past bij jouw reisgezelschap. Je ziet hier gemakkelijk het onderscheidt tussen de thema’s die speciaal gericht zijn op een verrassingsreis met kinderen, met z’n twee, met een groep of solo

Unieke slaapplekken

Een avontuur bij Vakantieadres Onbekend betekent dat je altijd verrast wordt met een bijzondere, unieke slaapplek. Het verrassingsaanbod zit vol verblijven die allemaal wel iets unieks hebben en ik selecteer voor jou degene die het beste bij jouw wensen en reisgezelschap past. De slaapplekken liggen verspreid door heel Europa waarbij de ene op een camping is gelegen, de andere op een kleinschalig B&B terrein en weer een ander op privé terrein. Mijn aanbod bevat géén massabestemmingen. Tijdens het boeken kun je zelf opgeven wat voor soort ligging jouw voorkeur heeft. 

Verrassingsaanbod

Een greep uit mijn aanbod verrassingslocaties zijn bijvoorbeeld glampings, safaritenten, boomhutten, ecolodges, natuurhuisjes, tiny houses, woonboten, yurts, boutiquehotels, bijzondere (wellness) B&B’s, beachlodges maar ook slapen in een kerk, klooster of vuurtoren behoort tot de opties. De mogelijkheden zijn echt eindeloos en daardoor kan ik altijd een verblijf selecteren die perfect bij jou en je reisgezelschap past.

Voordelen van een verrassingsreis

Een verrassingsreis is dé uitkomst

Je kent het vast wel. Je bent op zoek naar een leuke vakantie-bestemming maar je kunt het gewoon níet vinden. Het kost je teveel tijd om alles af te zoeken en dan heb je eindelijk iets gevonden, blijkt alles volgeboekt te zijn… En dan begint de zoektocht weer van voor af aan. Daarom is een verrassingsreis de uitkomst! Want ga maar na, als je een bestemming boekt naar het onbekende, dan zijn er heel wat zaken waar jij niet meer over na hoeft te denken!

Alle voordelen op een rijtje

  • Je hoeft zelf geen bestemming te kiezen dus geen keuzestress
  • Het selecteren van een bestemming geef je uit handen dus geen urenlange online zoektocht
  • Geen teleurstelling als alles blijkt volgeboekt
  • Je hoeft vooraf geen lijstjes te maken met wat je allemaal wilt gaan doen en zien dus geen dagenlange planning
  • Geen overkill aan info

Kortom; het bespaart je heel veel tijd! En daarbij…

Een verrassingsreis boeken gaat dus heel makkelijk én snel! Het scheelt niet alleen een hoop gedoe en, hoewel het natuurlijk heel spannend is als je vooraf je bestemming niet weet, je krijgt er zoveel avontuur voor terug 🙂 Wat dacht je van:
* Spanning en voorpret
* De onvergetelijke ervaring
* Uniek roadtrip avontuur
* Het gevoel van een ware ontdekkingsreiziger
* Het onthullingsmoment van de bestemming én de bijzondere slaapplek

“Het hele leven is één groot avontuur, laat je daarom minimaal één keer verrassen met een uniek en onvergetelijk vakantieavontuur en beleef een reis zoals ie (volgens mij) altijd zou moeten zijn. Vol ontdekkingen en vol verwondering over al het moois wat spontaan op je pad komt tijdens het verkennen van je bestemming. Dat is magisch”!

I love to surprise you”!

Wil je meer inspiratie opdoen?

Download dan het gratis Inspiratie E-book met 10x Unieke slaapplekken
of bekijk de blog en lees de ervaringen van mensen die al op avontuur geweest zijn of lees over een aantal van de unieke slaapplekken uit mijn verrassingsaanbod zoals een strandhuisje of een tinyhouse.