Vakantieadres Onbekend in de media

Vakantieadres Onbekend is al door zoveel leuke influencers, bloggers en mediabedrijven opgepikt en soms zelfs ook persoonlijk getest. Op deze pagina zie je hoe Vakantieadres Onbekend al eens in de media verscheen en welke leuke bloggers ik kennis heb mogen laten maken met mijn reisconcept; zij gingen op avontuur naar bestemming onbekend en deelden hun persoonlijke ervaring over “op verrassingsreis gaan”.

BIJZONDER PLEKJE

Marleen van Bijzonder Plekje mogen verrassen met een unieke slaapplek. Dat was toch wel de grootste uitdaging ever! Máár…. het is gelukt! En nu kun je zelfs via de website van Bijzonder Plekje je verrassingsreis boeken. Voor het geval je niet kunt kiezen uit al die mooie plekjes!

LIFESTYLE EXPERIENCE

Het meest spannende wat ik ook heb gedaan: TV opnames voor Lifestyle Experience van RTL4 waarin ik mag vertellen over wat er zo tof en uniek is aan het reisconcept Vakantieadres Onbekend en waarom het zo’n avontuur is om te beleven. Veel kijkplezier!

LIV | EXPEDITIE KRAM

“Vanaf het moment dat we de envelop met de coördinaten van onze slaapplek in huis hadden liggen, begon het gevoel van spanning flink op te borrelen”. Liv ging samen met haar vriend Niels en hun hondje op pad naar een verrassingslocatie uit het thema “In de Natuur”.

KIM VAN WEERING

“Normaal ben ik wel van het uitstippelen en plannen van reizen en tripjes, maar stiekem vind ik het ook héérlijk als iemand anders het voorwerk doet en ik alleen nog maar hoef te zorgen dat ik de bestemming bereik”. Benieuwd met welk plekje ik Kim verrast heb?

FLAVOURITES

Vakantieadres Onbekend kreeg ook een vermelding op Flavourites, dé website voor de leukste “feelgood” webshops. En zeg nou zelf, op verrassingsreis gaan is er toch ook “to make you feel good”?! Bekijk Vakantieadres Onbekend op Flavourites.

REISREPORT

Reisreport is het ermee eens: “Door het grote aanbod is het soms uren zoeken naar het perfecte vakantieadres. Vele bestemmingen vergelijken, op zoek naar iets wat nog vrij is. Met zoveel keuzes is het fijn om iemand anders de keuze voor jou te laten maken”.

WHERE SHE GOES

Een parel midden in de natuur. Het was de perfecte plek voor Kirsten van reisblog Where she Goes. “Ik volg Marjon al een tijd en ik ben er inmiddels van overtuigd dat ze alleen maar pareltjes in haar aanbod heeft. Ik liet de organisatie van onze verrassingsreis dan ook vol vertrouwen aan haar over”.

REISTOP5

Heidi van reisblog Reistop5 noemde het “de grootste verrassing van het jaar: Een nachtje weg via Vakantieadres Onbekend”. Wanneer je een reis boekt via Vakantieadres Onbekend is het nog spannender, maar weet je wel zeker dat je op de allerleukste plek komt. Reistop5 mochten het voor je uitproberen…

JUNE

Ook over de grens is reisconcept Vakantieadres Onbekend opgepikt. Het Belgische Travel Magazine june schrijft “Een avontuur is het zeker. Een reis boeken waarvan je de bestemming en de verblijfplaats vooraf niet weet. Daar heb je wel een portie lef voor nodig”. Lees hier het hele artikel.

REISMEISJE

Stefanie ging voor travel blog Reismeisje op pad en liet zich compleet verrassen! “Wat had ik al een voorpret voordat mijn trip überhaupt begonnen was! Zonder planning en zonder controle begon ik mijn verrassingsweekend en ik ben dan ook nog nooit zo onvoorbereid op pad gegaan”.

Nieuwsgierig naar meer? Of wil je zelf verrast worden?