Gepost op

Vakantieadres Onbekend op TV

Uitzending Vakantieadres Onbekend bij Lifestyle Experience

Vakantieadres Onbekend op TV bij Lifestyle Experience. Wij hadden de eer om in het programma Lifestyle Experience te laten zien wie wij zijn en wat ons unieke concept van verrassingsreizen precies inhoudt. En wat voor gevoel en beleving dat oproept als je kiest voor een reis naar bestemming onbekend.

Het leverde een superleuke draaimiddag op, op een mooie locatie uit ons verrassingsaanbod ergens in het oosten van het land. En je kunt hier de uitzending terugkijken!

Surprise, surprise!

Natuurlijk verrasten wij presentator Erik en cameraman Daniël met deze unieke plek door vooraf niet te verklappen waar de opnamen plaatsvonden en waar zij tevens een nachtje mochten blijven slapen. Wij zochten speciaal voor de opnamen deze cabin uit op een prachtige plek midden in de natuur. De luxe cabin is uniek vanwege de ligging aan een 4.000 m² groot privé bos, zijn modern gestylde interieur met alle comfort die je je maar wensen kunt. Benieuwd naar hun reactie? Hieronder kun je de aflevering terugkijken.

Vakantieadres Onbekend bij Lifestyle Experience

Wil je weten hoe het boeken van een verrassingsreis bij Vakantieadres Onbekend precies in z’n werk gaat? En ben je nieuwsgierig naar de locatie en naar de slaapplek waar wij filmden voor deze gelegenheid? Je kunt het natuurlijk allemaal nog een keer terugzien.

Hieronder bekijk je de uitzending van Vakantieadres Onbekend bij Lifestyle Experience! Wij zijn supertrots op het eindresultaat.

Veel kijkplezier!

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe een verrassingsreis boeken in z’n werk gaat?

ONTDEK HOE HET WERKT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.