Gepost op

Een verrassingsreis als cadeau

Een verrassingsreis als verjaardagscadeau

Marike verraste haar man Niels voor zijn verjaardag met een weekendje weg. Nadat ze lang had gezocht naar een origineel cadeau stuitte ze op onze verrassingsreizen en besloot ze meteen te boeken! Hier zou ze haar man op en top mee gaan verrassen (en ze werd zelf ook nog eens verrast!).

Nadat alle wensen voor hun verrassingsreis door Marike kenbaar waren gemaakt, zochten wij de “perfecte match” voor ze. Hoe Marike de hele voorbereiding in het geheim regelde en hoe zij haar man verraste op de dag dat zij naar hun onbekende bestemming vertrokken, lees je in hun verhaal.

Alle voorbereidingen in het geheim

Het thema voor hun verrassingsreis werd “In de Natuur” en daarbij waren rust, ruimte en privacy ook een belangrijke factor voor deze avonturiers. Een bestemming op maximaal 4 uur rijden vanaf hun woonplaats en dan het liefste een huisje met open haard, een oven en met voldoende vertier in de omgeving. En natuurlijk regelden wij dat voor ze! Ontdek hieronder hoe zij hun verrassingsreis ervaren hebben en waar zij terecht kwamen:

“Het begon allemaal als idee om mijn man te verrassen met een weekendje weg. Toen ik bij dit toffe concept uitkwam leek het mij een extra dimensie aan de verrassing te geven als ik zelf ook niet wist waar we terecht zouden komen!

Alle voorbereidingen zijn in het geheim gedaan en voor mij was dit natuurlijk dubbel zo spannend, omdat ik alles verborgen wilde houden voor mijn man maar ondertussen wel al stiekem spullen aan het inpakken was en de inkopen voor ons weekend weg deed. En dat alles zonder dat mijn man ook maar iets in de gaten had.

Waar zouden we terecht komen?

Nadat ik hem, op de ochtend van ons verrassingsweekend, het onthullingspakketje cadeau had gegeven, hebben we meteen de GPS coördinaten opgezocht. Ik kan niet uitdrukken hoe spannend wij dat vonden, want waar zouden we terecht komen? Op het scherm verscheen: België! Een klein dorpje helemaal in het zuiden, daar moesten we naartoe! Maar in welke accommodatie we zouden gaan slapen…? Daarvoor moesten we wachten tot bij aankomst dus eigenlijk een dubbel verrassingsmoment!


Toch wel een beetje gezonde spanning gingen we op pad. Eenmaal aangekomen op de juiste plek, waren we verbaast over het grote terrein, de vijvers en over het natuurhuisje waar we gingen slapen. Heerlijk rustig in een mooie omgeving, met zoveel te beleven in de omgeving.

Verrassing geslaagd! Mijn man was zeer aangenaam verrast en we hebben absoluut genoten van onze dagen weg. We kunnen het dan ook echt iedereen aanraden! Liefs, Niels en Marike”

Dank jullie wel avonturiers dat wij jullie met deze speciale “surprise reis” hebben mogen verrassen! Te gek dat jullie zo genoten hebben op deze supermooie en o zo rustige bestemming in België.

Ervaringen van andere reizigers

Zoek je meer info?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.